Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Turkiye super kupa maci 2014
??k?ş
X
-
Melo itinin felan baca?? kopsun. Gram ?z?lmem. Kendisi ligde rakiplerin futbol hayat?n? bitirircesine hareketler yap?yor. Nebilim onun d???nda k?rm?z?lar havada u?u?sun.
-
Eksik bjk fb s?per Kupa ma?? ne oldu :o
Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAnlams?z bi kupa
Sadece bu de?il uefa versiyonu daicine van gaal mi kacti ne bu olumsuzluk. Ozlemistik it dalasini izleyelim iste ne guzel
Ne biliyim hi? sevemedim ?u s?per kupalar?
Renklilerin hangisinden daha ?ok nefret ediyorum diye karar vermek i?in biraz bakar?m belki
Bir yorum yaz:
-
Aslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ma?? gs kazans?n istiyorum ben.
Fbde son y?llarda a??r? bi kenetlenme oluyor ?imdi birde yeni hocayla kupayla ba?larlarsa hem hocaya bir ?zg?ven gelir hemde tak?mda bi inanm??l?k ba?layabilir.
Gs daha k?r?lgan bi tak?m bgun kupa kazansalar yar?n dipte olabilirler.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAnlams?z bi kupa
Sadece bu de?il uefa versiyonu daicine van gaal mi kacti ne bu olumsuzluk. Ozlemistik it dalasini izleyelim iste ne guzel
Bir yorum yaz:
-
Valla ma?? gs kazans?n istiyorum ben.
Fbde son y?llarda a??r? bi kenetlenme oluyor ?imdi birde yeni hocayla kupayla ba?larlarsa hem hocaya bir ?zg?ven gelir hemde tak?mda bi inanm??l?k ba?layabilir.
Gs daha k?r?lgan bi tak?m bgun kupa kazansalar yar?n dipte olabilirler.
Bir yorum yaz:
-
Bir Be?ikta?l? olarak FB-GS ma??ndan beklentilerim:Bol gol, bol kart, penalt?, u?an tekme, kavga, d?v??, aksiyon, g?zel futbol..
?aka bir yana kazanan Soma olsun!!
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Turkiye super kupa maci 2014
Basligi bulamadim sanirim yok . Renkliler icin kabus dolu bol olayli mac olsun kazanan Besiktas ve Soma olsunEtiketler: hiçbiri
Bir yorum yaz: