Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Turkiye super kupa maci 2014
??k?ş
X
-
Ben ge?en seneye kadar ciddi anlamda Sabri'ye ?z?l?yordum. Ne kadar k?t? olursa olsun hi?bir futbolcu bu kadar k???k d???r?lmeyi hak etmiyor diye d???n?yordum.
Ama ne zaman o reklam filminde o da bunu kabul etti, bundan sonra ne s?yleseler az.
Ge?en sene R?dvan'da buna benzer bir?ey s?ylemi?ti hatta.
Bir yorum yaz:
-
Baya ABD nin 4 Temmuzu gibi oldu stat
Havai fi?ek at?caklar birazdan
Spikerden ermandan ses yok,yorum dahi yapam?yorlar ceza gelir vs diye
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?zleyin bak sadece para cezas? verecekler gs ye
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?zleyin bak sadece para cezas? verecekler gs ye
Bir yorum yaz:
-
?erefsiz in evlatlar? siz ne anlars?n?z Soma'dan.
gs 200 bin fb 100 bin tl ceza al?r hepsi bu.
federasyonun da pfdk n?n da...
adaletli bir karar verilmeyece?ini bilmek nekadar sinir bozucu ya ah benim ?lkem ya ahh.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?zleyin bak sadece para cezas? verecekler gs ye
Bir yorum yaz:
-
Orada aln?n?n teriyle ?al???p ailelerine para g?t?ren onurlar?yla hakk?n rahmetine kavu?an insanlar?n ailelerinin, bu itlerden gelecek olan paraya ihtiya?lar? yok ger?ekten.
Bir yorum yaz:
-
iki tak?mda o kadar k?t? ki,
biz bunlar?n ikisini ?st ?ste koyar ?yle tokatlar?z.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener iyi form tutmu?, kadro kalitesi ve kadro derinli?i ile yine ?ampiyonlu?un g??l? aday?,
Bir yorum yaz:
-
Hay?rl? bir i?e vesile olacak bir ma? yap?yorlar g?ya, onu bile ma?? ter?rize etmeden yapam?yor anguto?lu angutlar!!!
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: