Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Turkiye super kupa maci 2014

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

galatasaray? ?ok zay?f ve etkisiz g?rd?m.prandellinin i?i zor.fenerde pislik yaparak s?verek sayarak yine rakiplerini sindirir bu senede.Bu sene saha i?inde ?ok iyi i?ler yapar?z da saha d??? ve sistemin hakem mhk pfdk bacag? ile napar?z onu bilemem

Yorum Yap

Aslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Aslı Sedat ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Aslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Erken yorum yap?yoruz. Ge?en senede hemen hemen ayn? tablo vard?. Erken form tutup, ikisinden de iyi oynuyorduk. Sonra bir ma?lubiyetle da??ld?k. Ligin 5. haftas?ndan sonra sa?l?kl? bir de?erlendirme yap?labilir bence.
      H?rs?z ?nce kap?ya bakar , sa?lam m? yoksa ??r?k m? diye ona g?re girer i?eriye.

Bunlar da senin oyununa bakarlar .. sen tam gaz giderken bakt?lar rezil olacaklar , hemen 1453'? , 80 tane savc?y? , ?erefini kaybetmi? demir?reni devreye sokar hallederler nas?l olsa bu ?lke'de h?rs?zlara yer bol.

5. hafta falan hikaye , baksana tiplere g?zlerinin i?lerine s?fatlar?na; ?erefsizlik , kalle?lik, pis pis a??k a??k ben ?erefsiz bir insan?m her yol m?bah diyor.

* Spiker ve yorumcuyu saym?yorum bile 2 tak?m?n taraftar?na dondurma olmu?lar.
      Tamam saha d??? etkenler bizi sekteye u?ratm?? olabilir ama her ?eyi buna ba?lamak kolayc?l?k olur bence. Oyuncu hatalar?ndan, hocan?n hatas?ndan ve en ?nemlisi y?netim y?z?nden puan kaybetti?imiz ?ok ma? oldu. Bunlardan ders ??kart?p, kadroya gereken iki adam al?n?rsa yolumuz a??k zaten. Ama erkenden, bunlardan bi?ey olmaz dedi?imiz zaman, biraz kendimizi kand?rmak gibi geliyor bana. Tabi in?allah ikisi de beterin beteri olur, oras? ayr?
      Bizim kendi hatalar?m?zla kaybetti?imiz ma? say?s? devede kulak. bak sinirlendim kapatt?m 40 dakika ?nce ?imdi tekrar a?t?m a?mamla birlikte h?rs?z?n kendini yere b?rakmas? bir oldu ceza sahas?nda =)

Zaman?nda yap?lan al?akl?klar?n ard?ndan lig tv yi kapatt?rd?m , koyu fenerli bir arkada??ma ; azizenin hayat?na kayacaklar haberin olsun dedim 1 ay ge?ti adam? g?md?ler i?eriye.

?imdi de s?yl?yorum bu h?rs?z? bu sene ?ok pis g?mecekler, birisi dayanamay?p ??k?p o topunu kesecek.

Yorum Yap

Abito?luT?rkiye'de hala ma? y?netiyor. Ne denilir ki

Yorum Yap

Erman yemek tarifine ba?lad?, iyice boka sard? yay?n :d

Yorum Yap

delgado kart i?areti yapt? diye at?lm??t? dimi ? sel?uk az ?nce hakemin koluna tokat att? bi?ey yok

Yorum Yap

Emenike ka??rd???n gole koyim, kuponda 1-0 skor oynam??t?m feneve

Yorum Yap

"Sen Be?ikta?san hakemi de yeneceksin hakemi yendi?in zaman kazanacaks?n. Be?ikta?'?n hakemden gol yemi?li?i bile vard?r."
                - Vedat Okyar

?ampiyon olmak istiyorsak Vedat abinin dedi?ini yapacaks?n.Bu kadar basit.

Yorum Yap

halimize ??kredelim bu brumaya 12 verdi bu angutlar benim k?z arkada??m daha g??l? brumadan

Yorum Yap

?arj aleti atm??lar ya.

Yorum Yap

Emenike senin Allah belan? versin, g?z g?re g?re kuponumu yat?r?yor.

Yorum Yap

Su golu kacirmak beceri ister valla gir topun dibine hafiften Muslera zaten dusmus.

Yorum Yap

?arj aleti at?yor adamlar...

Yorum Yap

Bruma i?in 10 milyon euro + 3 milyon euro bonus ?eklinde bonservisinin %75'i kar??l???nda anla?t?lar. Yani bir sonraki sat??ta Sporting %25 pay alacak.

Ayr?ca Bruma'ya 1 milyon euro imza paras? verdiler.

Yorum Yap

Volkan ?ok g?ld?rd? beni ya. O hareketler ne ?yle

Yorum Yap

Olcay ve T?re bu kedilerin beklerini yer d?ner bir daha yer

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X