Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Turkiye super kupa maci 2014
??k?ş
X
-
Aslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErken yorum yap?yoruz. Ge?en senede hemen hemen ayn? tablo vard?. Erken form tutup, ikisinden de iyi oynuyorduk. Sonra bir ma?lubiyetle da??ld?k. Ligin 5. haftas?ndan sonra sa?l?kl? bir de?erlendirme yap?labilir bence.
Bunlar da senin oyununa bakarlar .. sen tam gaz giderken bakt?lar rezil olacaklar , hemen 1453'? , 80 tane savc?y? , ?erefini kaybetmi? demir?reni devreye sokar hallederler nas?l olsa bu ?lke'de h?rs?zlara yer bol.
5. hafta falan hikaye , baksana tiplere g?zlerinin i?lerine s?fatlar?na; ?erefsizlik , kalle?lik, pis pis a??k a??k ben ?erefsiz bir insan?m her yol m?bah diyor.
* Spiker ve yorumcuyu saym?yorum bile 2 tak?m?n taraftar?na dondurma olmu?lar.
Yorum Yap
-
Aslı Tayfun Turgay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErman fenerli mi ?
Kim o?
?c??
Nerdesin A.G?c??
Ahh ulan Emre... Ne pislik adams?n sen ya.
Yorum Yap
-
Aslı Kamil Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVay arkada? ?u k?z karde?lerin oynad??? futbola bak?yorum da,biz bu k?z karde?leri eze eze nas?l yenemedik hala anlamad?m gitti...
Yorum Yap
-
Aslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sezon ile bu ma? aras?nda ?ok fark var abi, bu sezon g?relim as?l.
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Sedat ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErken yorum yap?yoruz. Ge?en senede hemen hemen ayn? tablo vard?. Erken form tutup, ikisinden de iyi oynuyorduk. Sonra bir ma?lubiyetle da??ld?k. Ligin 5. haftas?ndan sonra sa?l?kl? bir de?erlendirme yap?labilir bence.
Bunlar da senin oyununa bakarlar .. sen tam gaz giderken bakt?lar rezil olacaklar , hemen 1453'? , 80 tane savc?y? , ?erefini kaybetmi? demir?reni devreye sokar hallederler nas?l olsa bu ?lke'de h?rs?zlara yer bol.
5. hafta falan hikaye , baksana tiplere g?zlerinin i?lerine s?fatlar?na; ?erefsizlik , kalle?lik, pis pis a??k a??k ben ?erefsiz bir insan?m her yol m?bah diyor.
* Spiker ve yorumcuyu saym?yorum bile 2 tak?m?n taraftar?na dondurma olmu?lar.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim sorunumuz onlarla degil O ?erefsiz T?rk Hakemleriyle
Yorum Yap
-
Fb o kadar k?t? de?il evet belki biz sezon ba?? m?thi? g?r?nt? vermi? olsak da. Bizde de fb kadar kadro derinli?i yok. Ceza ve sakatl?klar ba??m?za i? a?abilir. Ayrica fb sahaya iyi yayilip pas oyunu oynayabiliyor. Ancak biraz yava? oynuyorlar. Aykut d?nemindeki takima benziyorlar.
Gs ise beni yaniltmadi. Temposuz sneijder ve Sel?uk ile orta sahas? oynamak tak?m? bitiriyor burakin onde top tutabilen yap?s?n?n olmamas? ileri atilan toplar?n duvar gibi d?nmesini sa?l?yor. Drogbayi cok cok cok arayacaklar. Yasin ve olcan?n bu performans? ise felaket boyutunda e?er gs lige iyi baslayamazsa y?netim boyutunda cok enteresan ?eyler olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ne kadar iyi olsak bile bir ?ekilde ?n?m?z? kesiyorlar, nas?l kurtulaca??z bu ?erefsizlerin oyunlar?ndan
Yorum Yap
Yorum Yap