Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Turkiye super kupa maci 2014
??k?ş
X
-
Bir insan Volkan'?, Emre'yi, Melo'yu, Burak'? nas?l sever, savunur ben anlam?yorum arkada?.
-
?ok ??k?r BE??KTA? l?y?z...
Nexus 4 cihaz?mdan Tapatalk 4 ile g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Bir sa?ma derbiyi daha geride b?rakt?k nihayet. Volkan, Melo, Emre, Caner, Burak gibi i?ren? adamlar? 120 dakika +penalt?larda izlemek ?ok zor oldu benim i?in.
Bir yorum yaz:
-
Bakalim sahaya o kadar yabanci madde atip kufurun bokunu cikarmanin cezasi ne olacak. Volkan orda kirmizi gorseydi ne olurdu?
Bir yorum yaz:
-
Volkan'a o hareketinden dolay? k?rm?z? kart?n verilmemesinin mant?kl? bir sebebi ne olabilir acaba ? Adam resmen s?rt?na ??kt?.
Bir yorum yaz:
-
Bir insan y?llard?r annesine k?f?r ettirmekten zevk al?r m? ?
Volkan al?yor. Ho?una gidiyor adam?n resmen.
Bir yorum yaz:
-
Onbinmilyon kere katiliyorum soylediklerineAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim ?ocuklar omuzlarda ta??n?r be. Hepsi p?rlanta gibiler. Sahada ald?klar? sonu? ne olursa olsun bug?ne kadar hi? bir zaman ba??m?z? ?ne e?ecek bir harekette bulunmad?lar.Aslı Ibrahim Aydemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan sunlarin hareketlerini gordukce bizim cocuklarin degerini daha cok anl?yorum adamlarin alayi karaktersiz
En yeteneksiz olan?n?n bile kramponunu ba??m?n ?st?nde ta??r?m.
Burada ac?mas?zca futbolcular?m?za giydiren baz? arkada?lar?nda ?apkay? biraz ?n?ne koymas? laz?m.
Bir yorum yaz:
-
Sahaya ya?mayan cisim kalmad?
Edilmeyen k?f?r kalmad?
K?rm?z? kart sanki bu ma? i?in kald?r?lm??t?
Ama yar?n gazetelerde man?et "Soma i?in m?thi? gece"
Yaln?zca para cezas? verilir bir de oldu bitti
Bir yorum yaz:
-
ahaha penaltilar icin acmistim maci bi baktim volkan melo'nun sirtinda
Reziller yesinler birbirini.. O degilde volkana kirmizi karti yine veremediler.
Bir yorum yaz:
-
Bizim ?ocuklar omuzlarda ta??n?r be. Hepsi p?rlanta gibiler. Sahada ald?klar? sonu? ne olursa olsun bug?ne kadar hi? bir zaman ba??m?z? ?ne e?ecek bir harekette bulunmad?lar.Aslı Ibrahim Aydemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan sunlarin hareketlerini gordukce bizim cocuklarin degerini daha cok anl?yorum adamlarin alayi karaktersiz
En yeteneksiz olan?n?n bile kramponunu ba??m?n ?st?nde ta??r?m.
Burada ac?mas?zca futbolcular?m?za giydiren baz? arkada?lar?nda ?apkay? biraz ?n?ne koymas? laz?m.
Bir yorum yaz:
-
biliyorum, rezillik...ay?o?lu ay?n?no?lu..it herifAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTezah?rat? Ay? ba?latt?Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertezah?rata bak..rezillik, seviye 0
Bir yorum yaz:
-
somada ?lenlerin kemikleri s?zlad?En son düzenleyen Forum Kurulu; 26-08-2014, 14:32.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: