Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Turkiye super kupa maci 2014

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Yigitcan Songun
    yanıtladı
    Aslı Emre Emir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Erken yorum yap?yoruz. Ge?en senede hemen hemen ayn? tablo vard?. Erken form tutup, ikisinden de iyi oynuyorduk. Sonra bir ma?lubiyetle da??ld?k. Ligin 5. haftas?ndan sonra sa?l?kl? bir de?erlendirme yap?labilir bence.
    Aynen durum bu

Erken form tuttuk diye,ezeriz par?alar?z g?meriz ba?lad? gene

?n?allah y?neticiler b?yle d???n?p vazge?mezler gerekli transferlerden
    Sahsi fikrimi soyluyorum. Gecen sene ucanlardan degildim aslinda. Olacaklari az cok seziyordum. Bu sene 100. Yildan bu yana ilk defa saglam gidiyoruz. Sadece 2 isim cook sey degistirir. Besiktas kanserinden uzaklasiriz gibi
    Valla Be?ikta? ne yapar eder kanser eder her zaman da renkliler i?in erken

Bu vaziyette olmazlar s?rekli

Bunlara lig ba?? ?yle b?yle kazand?r?yorlar,seri yapt?r?yorlar,moral motivasyon art?yor hemen

Ama dedi?in iki transferle en az onlar kadar ?ansl? oluruz,kat?l?yorum

Bir yorum yaz:

• Fatih Kose
    yanıtladı
    Galatasaray'?n kadrosu anadolu tak?mlar? gibi olmu?. Yasin-Burak-Olcay hucum hatt? ne yaa defansta 2 kazma, sa? bek Veysel Melo ile Sneijder'i ??kar Bursa bunlar? ge?er. Zaten sahada belli oluyor, fener futbolu ile eziyor resmen...

Bir yorum yaz:

• Sergen Pervance
    yanıtladı
    Yasin > G?khan T?re diyen gsliler vard? hahah
    Yasin bildi?in anadolu topcusu, balon

Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Berkay Tenteriz
    yanıtladı
    Galatasaray'?n ileri ??l?s? : Olcan Ad?n,Yasin ?ztekin,Burak Y?lmaz.
    ??in g?zel taraf? sezonun b?y?k k?sm?n? bu ?ekilde oynayacaklar.Belki Bruma-Yasin,Chedjou-G.Zan de?i?iklikleri falan olur.

Bir yorum yaz:

• Yigitcan Songun
    yanıtladı
    Korneri polislerle beraber kullan?yor herifler
    Kale arkas?ndan yabanc? madde ya??yo ses yok hakemde
    Bizde ka??t u?ak atsalar sahaya ko?a ko?a kenara gelir anons yapt?r?r hemen

Bir yorum yaz:

• Tayfun Turgay
    yanıtladı
    Ne Melo ne de Sneijder ge?en sene g?sterdikleri, ?zellikle de ikinci yar?da, performanslar?n? g?stermezler bu sene.

?kisi de D?nya Kupas? i?in kast? kendilerini ama bu sene ?yle bir hedef yok. ?ampiyonluk yar???nda her yara ald?klar?nda konsantrasyonlar? daha da d??ecektir.

Bir yorum yaz:

• Aycan Kaya
    yanıtladı
    Bu gerizekal?lar umar?m hep yasini oynat?r

Bir yorum yaz:

• Ahmet Göktaş
    yanıtladı
    ?u ismail kartalda hi? t.d kariizmas? yok ya , ?ok kas?yo kendini ama ben emre , volkan , emenike falan olsam buna hayatta sayg? duymam , hatta sanki bu oyuncular hocayla t**?k bile ge?ebilecekmi? gibi bi intiba yarat?yo ismail kartal bende.

Bir yorum yaz:

• Emre Emir
    yanıtladı
    Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Erken yorum yap?yoruz. Ge?en senede hemen hemen ayn? tablo vard?. Erken form tutup, ikisinden de iyi oynuyorduk. Sonra bir ma?lubiyetle da??ld?k. Ligin 5. haftas?ndan sonra sa?l?kl? bir de?erlendirme yap?labilir bence.
    Aynen durum bu

Sahsi fikrimi soyluyorum. Gecen sene ucanlardan degildim aslinda. Olacaklari az cok seziyordum. Bu sene 100. Yildan bu yana ilk defa saglam gidiyoruz. Sadece 2 isim cook sey degistirir. Besiktas kanserinden uzaklasiriz gibi

Bir yorum yaz:

• Ibrahim Aydemir
    yanıtladı
    Dagildik ama nasil dagildik ona bakmak gerek tamamen dis mudahale vardi tabi bizde genc tecrubesiz olunca cabuk etkilendik

Bir yorum yaz:

• Sedat Özer
    yanıtladı
    o?lanlara bak o?lanlara , tiplere bak bunlar adam olmaz, bunlar?n oldu?u ligi koyal?m ligi.

Bir yorum yaz:

• Tuncay Özata
    yanıtladı
    Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Meireles d???nda bitik fener

Canl? oynayanlar emre k?rm?z? g?r?r varsa bas?n gitsin
    bence direkt emre hakemi d?vere bass?nlar

Bir yorum yaz:

• Emre Emir
    yanıtladı
    Gorunen koy klavuz istemez. Ortlama ustu sag bek ve 10 numara ile bizim normal formumuz bunlarin normal formunu x3 yapar. Gecen seneki mevzulari herkes biliyor. Normal bir form dusuklugu o kadar yipratmazdi bizi.

Bir yorum yaz:

• Doruk Kaymak
    yanıtladı
    olcanin iste hep boyle bir artisi var sneijderde boyl ehatta yasinde boyle adamlar kotu oynasada sutlari cok iyi cat diye asabilir.

Bir yorum yaz:

• Yigitcan Songun
    yanıtladı
    Aynen durum bu

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X