Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Turkiye super kupa maci 2014

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Nadir Eşme
    yanıtladı
    Emenike senin Allah belan? versin, g?z g?re g?re kuponumu yat?r?yor.

Bir yorum yaz:

• Kutay Bilgin
    yanıtladı
    ?arj aleti atm??lar ya.

Bir yorum yaz:

• Ahmet Göktaş
    yanıtladı
    halimize ??kredelim bu brumaya 12 verdi bu angutlar benim k?z arkada??m daha g??l? brumadan

Bir yorum yaz:

• Kerem Vatansever
    yanıtladı
    "Sen Be?ikta?san hakemi de yeneceksin hakemi yendi?in zaman kazanacaks?n. Be?ikta?'?n hakemden gol yemi?li?i bile vard?r."
    - Vedat Okyar

?ampiyon olmak istiyorsak Vedat abinin dedi?ini yapacaks?n.Bu kadar basit.

Bir yorum yaz:

• Nadir Eşme
    yanıtladı
    Emenike ka??rd???n gole koyim, kuponda 1-0 skor oynam??t?m feneve

Bir yorum yaz:

• Ahmet Göktaş
    yanıtladı
    delgado kart i?areti yapt? diye at?lm??t? dimi ? sel?uk az ?nce hakemin koluna tokat att? bi?ey yok

Bir yorum yaz:

• Metin Vardarbas
    yanıtladı
    Erman yemek tarifine ba?lad?, iyice boka sard? yay?n :d

Bir yorum yaz:

• Fatih Kose
    yanıtladı
    Abito?luT?rkiye'de hala ma? y?netiyor. Ne denilir ki

Bir yorum yaz:

• Sedat Özer
    yanıtladı
    Aslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Sedat ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Erken yorum yap?yoruz. Ge?en senede hemen hemen ayn? tablo vard?. Erken form tutup, ikisinden de iyi oynuyorduk. Sonra bir ma?lubiyetle da??ld?k. Ligin 5. haftas?ndan sonra sa?l?kl? bir de?erlendirme yap?labilir bence.
    H?rs?z ?nce kap?ya bakar , sa?lam m? yoksa ??r?k m? diye ona g?re girer i?eriye.

Bunlar da senin oyununa bakarlar .. sen tam gaz giderken bakt?lar rezil olacaklar , hemen 1453'? , 80 tane savc?y? , ?erefini kaybetmi? demir?reni devreye sokar hallederler nas?l olsa bu ?lke'de h?rs?zlara yer bol.

5. hafta falan hikaye , baksana tiplere g?zlerinin i?lerine s?fatlar?na; ?erefsizlik , kalle?lik, pis pis a??k a??k ben ?erefsiz bir insan?m her yol m?bah diyor.

* Spiker ve yorumcuyu saym?yorum bile 2 tak?m?n taraftar?na dondurma olmu?lar.
    Tamam saha d??? etkenler bizi sekteye u?ratm?? olabilir ama her ?eyi buna ba?lamak kolayc?l?k olur bence. Oyuncu hatalar?ndan, hocan?n hatas?ndan ve en ?nemlisi y?netim y?z?nden puan kaybetti?imiz ?ok ma? oldu. Bunlardan ders ??kart?p, kadroya gereken iki adam al?n?rsa yolumuz a??k zaten. Ama erkenden, bunlardan bi?ey olmaz dedi?imiz zaman, biraz kendimizi kand?rmak gibi geliyor bana. Tabi in?allah ikisi de beterin beteri olur, oras? ayr?
    Bizim kendi hatalar?m?zla kaybetti?imiz ma? say?s? devede kulak. bak sinirlendim kapatt?m 40 dakika ?nce ?imdi tekrar a?t?m a?mamla birlikte h?rs?z?n kendini yere b?rakmas? bir oldu ceza sahas?nda =)

Zaman?nda yap?lan al?akl?klar?n ard?ndan lig tv yi kapatt?rd?m , koyu fenerli bir arkada??ma ; azizenin hayat?na kayacaklar haberin olsun dedim 1 ay ge?ti adam? g?md?ler i?eriye.

?imdi de s?yl?yorum bu h?rs?z? bu sene ?ok pis g?mecekler, birisi dayanamay?p ??k?p o topunu kesecek.

Bir yorum yaz:

• Turgut Karabag
    yanıtladı
    galatasaray? ?ok zay?f ve etkisiz g?rd?m.prandellinin i?i zor.fenerde pislik yaparak s?verek sayarak yine rakiplerini sindirir bu senede.Bu sene saha i?inde ?ok iyi i?ler yapar?z da saha d??? ve sistemin hakem mhk pfdk bacag? ile napar?z onu bilemem

Bir yorum yaz:

• Alican Osanmaz
    yanıtladı
    gs, cl'de sa?lam bir gruba d??er in?

Bir yorum yaz:

• Soner Gokturk
    yanıtladı
    Burak benim kuponlardan daha ?ok yat?yor. .

Tweterdan

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Bir Motta'ya bakiyorum bi Telles'e. Motta her turlu cok daha iyi oyuncu. Telles bildigin 5. sinif bek.

Bir yorum yaz:

• Tayfun Turgay
    yanıtladı
    Emre'nin pili 30-35 dakikada bitti.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Bulut
    yanıtladı
    Emek H?rs?z? yine her zamanki gibi ge?en senelerden bi?e kaybetmemi?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X