Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Avrupa ?ampiyonas? Elemeleri - EURO 2016

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Atilla Acar
    yanıtladı
    Aslı Ozgur Gunkordu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Birisi bana bizim ???nc?l???m?zle Kazakistan-Letonya ma??n?n alakas? nedir anlatabilir mi?
    En iyi ucuncu olup direk cikabilmemiz icin onemli.
    Kuralda grup sonuncusundan aldigin puanlari toplam puandan cikarip oyle kiyaslama yapiyorlar. Kazakistani 2 mactada yendigimiz icin 6 puanimizi silecekler , letonyadan 2 puan aldigimiz iicin 2 puan silinecek. O yuzden kazakistann letonyayi grup sonuncusu yapmasini bekliyoruzki avantajli olalim.

Bir yorum yaz:

• Ozgur Gunkordu
    yanıtladı
    Birisi bana bizim ???nc?l???m?zle Kazakistan-Letonya ma??n?n alakas? nedir anlatabilir mi?

Bir yorum yaz:

• Engin Cetinalp
    yanıtladı
    Ayn? anda sahada 3 Be?ikta?l? oynayacak diye akl? ??k?yor bu ?akma ?mparatorun. Volkan ?en kim Tore kim, yaz ile k?? kadar fark var aralar?nda ve adam gidip zayif halkay? oynat?yor.

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Terim korktugundan degilde eldeki forvetlerin bu gorevi yapamayacigini dusundugunden boyle cikti bence.
    herseyi gectimde tore-cenk-oguzhan ucude ligin en formda yerlileri ama kadroya giremiyolar ozzy zor bela ancak.
    Iyide baska forvet yokki zaten burak cok iyi sanki

Bir yorum yaz:

• Huseyin Kurt
    yanıtladı
    Terim korktugundan degilde eldeki forvetlerin bu gorevi yapamayacigini dusundugunden boyle cikti bence.
    herseyi gectimde tore-cenk-oguzhan ucude ligin en formda yerlileri ama kadroya giremiyolar ozzy zor bela ancak.

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Adam yine forvetsiz ??kart?yor tak?m?n? ve bunu hi? bir spor yazar? ele?tiremiyor.?mparatorluk buymu? demek.Zaman?nda k?zd???m?z H?ncal Ulu? kadar y?re?i yok ?imdiki yazarlar?n...

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Adam izlandadan o kadar korkmuski forvetsiz cikariyor takimi

Bir yorum yaz:

• Selcuk Sayan
    yanıtladı
    Be?ikta? dusmani fatih terim seni de yenecegizz...

Bir yorum yaz:

• Ali Dincel
    yanıtladı
    Aslı Ugur Isen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Avrupa Kupas?na gidemezsekte terim tak?m?n ba??nda kalmaya devam edecek.

Kal?yor madem gidelim Milli tak?m yeter ki gitsin oralarda ba?ar?l? olsun bu millet bi nebze sevinebilsin ben terimi alk??lamaya da raz?y?m.

Ki zaten ?uan Terimlik bir durum yok kim olursa olsun tak?m?n ba??nda bu durumdayd?k yine en k?t? ihtimal.
    Terimin yerine gelicek en iyi hoca ?enol hoca zaten o da gelemiyce?ine g?re k?t?n?n iyisi bu adam. A.avc?lar?, h?dd?nkleri de g?rd?k 3.- 4. torba tak?m? yapt?lar bizi, iyi demiyorum ama mevcut ?artlarda milli tak?m?n ba??nda olabilecek en iyi adam bu zaten, s?cak kanl? ?lkeyiz hadi yavrular?m sald?r?nla giden bir yap?m?z var b?kt?k art?k turnuvalarda ba?ka tak?mlar? tutmaktan 2008 den beri turnuva g?remedik, gidelim art?k bu sene.
    Hollanda'n?n bat?rd??? bir elemede 3. olmu?uz, adamlar berbat oldu?u i?in. Letonya ve Kazakistan'? ge?mi?sin. D?n yine kabaday?l?k taslay?p herkese sall?yor. Arda'ya da bula?t?rm?? ?slubunu.Tam kepazelik. Bir de ?u i?i en mant?kl? ?ekilde yapan adamlara sall?yor. Bug?n ?lke futbolunu kurtar?yorum havas?nda, yar?n gsnin ba??na ge?se ?ampiyon olmak i?in her?eyin i?ine eder. Emre'nin hoca versiyonudur benim g?z?mde. ?enol Hoca gibi bir ?rnek e?itici olmasa yoklukta Abdurrahman ?elebi olabilirdi.Bir de http://www.aljazeera.com.tr/gorus/te...-cok-da-sansli
    burda terimi seven yok zaten uslub?n?de seven yok bence kaos futboluda oynat?yor ama bu zamana kadar ?enol hoca d???nda bu tak?m? bu seviyede top bile oynatamad? kimse,rakip g??s?z tak?m ball? ?udur budur eyvallah 2008 de ki turnuvada da ayn? durum s?z konusuydu ama adam k?t? diyemeyiz dersek haks?zl?k ederiz, avc? rezil etti att? tak?m? letonya seviyesini bile ge?emedik, h?dd?nkli zamanda terimli d?nemde ki yendi?imiz h?rvatlara dans?z olduk resmen, futbolcular bu adam? ciddiye al?yolar ?ekiniyolar,bir ?alhano?lunun terim yerine bu bahsetti?imiz adamlardan biri ba??m?zda olsa gelip bu kadar can?n? di?ine tak?ca??n? d???nm?yorum a??k?as? o enerjiyi h?rs? a??l?yor, terimi bende sevmiyorum ama sezar?n hakk? sezara yerin dibine sokulmay?da hak etmiyor bu adam.

Bir yorum yaz:

• Ugur Isen
    yanıtladı
    Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Kal?yor madem gidelim Milli tak?m yeter ki gitsin oralarda ba?ar?l? olsun bu millet bi nebze sevinebilsin ben terimi alk??lamaya da raz?y?m.

Ki zaten ?uan Terimlik bir durum yok kim olursa olsun tak?m?n ba??nda bu durumdayd?k yine en k?t? ihtimal.
    Terimin yerine gelicek en iyi hoca ?enol hoca zaten o da gelemiyce?ine g?re k?t?n?n iyisi bu adam. A.avc?lar?, h?dd?nkleri de g?rd?k 3.- 4. torba tak?m? yapt?lar bizi, iyi demiyorum ama mevcut ?artlarda milli tak?m?n ba??nda olabilecek en iyi adam bu zaten, s?cak kanl? ?lkeyiz hadi yavrular?m sald?r?nla giden bir yap?m?z var b?kt?k art?k turnuvalarda ba?ka tak?mlar? tutmaktan 2008 den beri turnuva g?remedik, gidelim art?k bu sene.
    Hollanda'n?n bat?rd??? bir elemede 3. olmu?uz, adamlar berbat oldu?u i?in. Letonya ve Kazakistan'? ge?mi?sin. D?n yine kabaday?l?k taslay?p herkese sall?yor. Arda'ya da bula?t?rm?? ?slubunu.Tam kepazelik. Bir de ?u i?i en mant?kl? ?ekilde yapan adamlara sall?yor. Bug?n ?lke futbolunu kurtar?yorum havas?nda, yar?n gsnin ba??na ge?se ?ampiyon olmak i?in her?eyin i?ine eder. Emre'nin hoca versiyonudur benim g?z?mde. ?enol Hoca gibi bir ?rnek e?itici olmasa yoklukta Abdurrahman ?elebi olabilirdi.Bir de http://www.aljazeera.com.tr/gorus/te...-cok-da-sansli
    En son düzenleyen Ugur Isen; 13-10-2015, 15:34.

Bir yorum yaz:

• Ali Belindir
    yanıtladı
    Kazaklar bence bize bir guzellik yapacak ama bizimde Izlandayi evire cevire yenmemiz lazim. Insallah Tore, Ozzi ve Cenk direk baslar!

Bir yorum yaz:

• Atanur Mehmet Demir
    yanıtladı
    Terim'den nefret ederim ama ondan iyi kimse yapamiyor bu isi. Senol Hoca yapar bir tek ama onu 10 sene birakmayiz Bu aksam hem biz hem Kazaklar kazanir insallah. Benim icimde hala bir korku var. Ne zaman boyle hesaplara girsek yaniyoruz. En azindan berabere kalalim da en iyi 3.luk derken playofftan olmayalim. Zaten Kazaklarin kazanma sansi cok dusuk.

Terim'e donecek olursak, futboldan gram anladigini dusunmuyorum ama adam hem pislik hem de kurnaz. Bu iki ozellik onu bugunlere kadar getirdi, ki bu sefer de gruplara katilabilirse basarili oldugunu bir kez daha kanitlar. Imkansiz diyorken en iyi 3.lukten bahsediyoruz bugun. Adam artik sansli mi desem kismetli mi desem bilemiyorum ama bu isi -adaletsiz bir sekilde de olsa- yapiyor.

Bir yorum yaz:

• Ali Dincel
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Hasan Kaan Y?lmaz
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Mehmet Dedeler
    yanıtladı
    Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    en ?ok beni ne k?zd?racak biliyor musunuz?
    bu fatih terim denen iticilik antipati kelimelerinin t?rk futbolundaki kar??l?klar?ndan biri olan ki?inin
    muhtemelen kahraman ilan edilecek olmas?.
    letonya kazakistan? yenememi? bi tak?m kurdu.
    ama yine de kahraman olacak.
    ?imdiden ba?l?klar at?lm??.
    ?MPARATOR OLMAK ZAMAN ALIR falan diye.
    anlayam?yorum bu adamdaki bal? ?ans?.
    Mehmet, Terim'in orada ba?ar?l? olup kalmas? herkes i?in iyi inan bana. hem milli tak?m ba?ar?l? oluyor -ki millet?e b?yle ?eylere ihtiyac?m?z var-, hem de terimli gs her daim ba??m?za bela olmu?tur. bu ?ekilde bizden de uzak oluyor
    bilmiyorum abi.
    terimli gs her zaman iyi transferlerle ba??m?za bela oldu
    heeeee bide gs lobisini unutmamak laz?m tabi.
    ama yine de terim in alk??lanmas?n? kald?ram?yorum bi t?rl?.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X