Erdal Y?k?t,Ayta? Sa?lam,Ahmet Canyurt,G?khan Direl,Hasan Kaan Y?lmaz,Ramazan T?len. ?ok Te?ekk?r Ederim
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Avrupa ?ampiyonas? Elemeleri - EURO 2016
??k?ş
X
-
Aslı Ersin.Bal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYani umudumuz Kazakistan
Kazakistan yensin bizde yenelim direkt gidelim play offta i?imiz ?ok zor ??nk?
Sonu? olarak Kazakistan belkide bizi Avrupa Kupas?na g?nderecek Y?re?imiz Kazaklarda yar?n
Yorum Yap
-
Aslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKazakistan daha grupta mac kazanamamis, galibiyet felan alamazlar orda.
Yorum Yap
-
en ?ok beni ne k?zd?racak biliyor musunuz?
bu fatih terim denen iticilik antipati kelimelerinin t?rk futbolundaki kar??l?klar?ndan biri olan ki?inin
muhtemelen kahraman ilan edilecek olmas?.
letonya kazakistan? yenememi? bi tak?m kurdu.
ama yine de kahraman olacak.
?imdiden ba?l?klar at?lm??.
?MPARATOR OLMAK ZAMAN ALIR falan diye.
anlayam?yorum bu adamdaki bal? ?ans?.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteren ?ok beni ne k?zd?racak biliyor musunuz?
bu fatih terim denen iticilik antipati kelimelerinin t?rk futbolundaki kar??l?klar?ndan biri olan ki?inin
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteren ?ok beni ne k?zd?racak biliyor musunuz?
terimli gs her zaman iyi transferlerle ba??m?za bela oldu
heeeee bide gs lobisini unutmamak laz?m tabi.
ama yine de terim in alk??lanmas?n? kald?ram?yorum bi t?rl?.
Yorum Yap
-
Avrupa Kupas?na gidemezsekte terim tak?m?n ba??nda kalmaya devam edecek.
Kal?yor madem gidelim Milli tak?m yeter ki gitsin oralarda ba?ar?l? olsun bu millet bi nebze sevinebilsin ben terimi alk??lamaya da raz?y?m.
Ki zaten ?uan Terimlik bir durum yok kim olursa olsun tak?m?n ba??nda bu durumdayd?k yine en k?t? ihtimal.
Yorum Yap
-
Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupa Kupas?na gidemezsekte terim tak?m?n ba??nda kalmaya devam edecek.
Kal?yor madem gidelim Milli tak?m yeter ki gitsin oralarda ba?ar?l? olsun bu millet bi nebze sevinebilsin ben terimi alk??lamaya da raz?y?m.
Ki zaten ?uan Terimlik bir durum yok kim olursa olsun tak?m?n ba??nda bu durumdayd?k yine en k?t? ihtimal.
Yorum Yap
-
Terim'den nefret ederim ama ondan iyi kimse yapamiyor bu isi. Senol Hoca yapar bir tek ama onu 10 sene birakmayiz Bu aksam hem biz hem Kazaklar kazanir insallah. Benim icimde hala bir korku var. Ne zaman boyle hesaplara girsek yaniyoruz. En azindan berabere kalalim da en iyi 3.luk derken playofftan olmayalim. Zaten Kazaklarin kazanma sansi cok dusuk.
Terim'e donecek olursak, futboldan gram anladigini dusunmuyorum ama adam hem pislik hem de kurnaz. Bu iki ozellik onu bugunlere kadar getirdi, ki bu sefer de gruplara katilabilirse basarili oldugunu bir kez daha kanitlar. Imkansiz diyorken en iyi 3.lukten bahsediyoruz bugun. Adam artik sansli mi desem kismetli mi desem bilemiyorum ama bu isi -adaletsiz bir sekilde de olsa- yapiyor.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupa Kupas?na gidemezsekte terim tak?m?n ba??nda kalmaya devam edecek.
Ki zaten ?uan Terimlik bir durum yok kim olursa olsun tak?m?n ba??nda bu durumdayd?k yine en k?t? ihtimal.En son düzenleyen Ugur Isen; 13-10-2015, 15:34.
Yorum Yap
-
Aslı Ugur Isen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupa Kupas?na gidemezsekte terim tak?m?n ba??nda kalmaya devam edecek.
Yorum Yap
Yorum Yap