Aslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Avrupa ?ampiyonas? Elemeleri - EURO 2016
??k?ş
X
-
Mehmet, Terim'in orada ba?ar?l? olup kalmas? herkes i?in iyi inan bana. hem milli tak?m ba?ar?l? oluyor -ki millet?e b?yle ?eylere ihtiyac?m?z var-, hem de terimli gs her daim ba??m?za bela olmu?tur. bu ?ekilde bizden de uzak oluyor
-
en ?ok beni ne k?zd?racak biliyor musunuz?
bu fatih terim denen iticilik antipati kelimelerinin t?rk futbolundaki kar??l?klar?ndan biri olan ki?inin
muhtemelen kahraman ilan edilecek olmas?.
letonya kazakistan? yenememi? bi tak?m kurdu.
ama yine de kahraman olacak.
?imdiden ba?l?klar at?lm??.
?MPARATOR OLMAK ZAMAN ALIR falan diye.
anlayam?yorum bu adamdaki bal? ?ans?.
Bir yorum yaz:
-
D?n Ukrayna ?spanya ma??n?n ikinci yar?s?n? izledim. Konoplyankay? ?zellikle izledim. E?er bu adam? alabilseymi?iz b?y?k i? yapard?k. Her pozisyonda ge?iyor rakibini ?ok kolay adam eksiltiyor ak?yor adeta.
Bir yorum yaz:
-
San Marino'nun 45 dakika gol yemedi?i bir turnuvada her ?ey olur. Kazak karde?lerimize g?veniyoruzAslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKazakistan daha grupta mac kazanamamis, galibiyet felan alamazlar orda.
Bir yorum yaz:
-
Kazakistan daha grupta mac kazanamamis, galibiyet felan alamazlar orda.
Bir yorum yaz:
-
bu letonyay? allah bildi?i gibi yaps?n b?t?n her?eyi birbirine soktu ne bela tak?mm?? arkada? ya
Bir yorum yaz:
-
Oras? ?yle abiAslı Ersin.Bal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSen Letonya y? ?k? macta yeneme sonra gel Kazakistan dan galibiyet bekle [emoji2]Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYani umudumuz Kazakistan.gif)
Kazakistan yensin bizde yenelim direkt gidelim play offta i?imiz ?ok zor ??nk?.gif)
Sonu? olarak Kazakistan belkide bizi Avrupa Kupas?na g?nderecek
Y?re?imiz Kazaklarda yar?n
Bir yorum yaz:
-
Erdal Y?k?t,Ayta? Sa?lam,Ahmet Canyurt,G?khan Direl,Hasan Kaan Y?lmaz,Ramazan T?len. ?ok Te?ekk?r Ederim
Bir yorum yaz:
-
Sen Letonya y? ?k? macta yeneme sonra gel Kazakistan dan galibiyet bekle [emoji2]Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYani umudumuz Kazakistan.gif)
Kazakistan yensin bizde yenelim direkt gidelim play offta i?imiz ?ok zor ??nk?.gif)
Bir yorum yaz:
-
Biz kazansak bile Kazakistan Letonya'y? yenemezse Macaristan gidiyor en iyi 3. olarak. G?be?imizi kendimiz kesemiyoruz ne yaz?k ki
Bir yorum yaz:
-
Yani umudumuz Kazakistan.gif)
Kazakistan yensin bizde yenelim direkt gidelim play offta i?imiz ?ok zor ??nk?
Bir yorum yaz:
-
grupta sonuncu olan tak?mdan al?nan puanlar d???l?yo ma?lar tamamland???nda,kazakistan sonuncu olursa 6 puan d??ecek iki ma?? da kazand???m?z o y?zden letonya n?n sonuncu olmas? gerekli
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterukrayna kazanamazsa bug?n en iyi 3.olabiliyoruz de?ilmi yar?n kazan?rsak ? ama neden kazakistan'?n letonya'y? yenmesini bekliyoruz.onlar?n en iyi 3.l?kle ne alakas? var onu anlamad?m ?
bilgilendirebilirmisiniz beni arkada?lar?
Grup sonuncularindan al?nan puanlar silindi?i i?in 2 puan alabildi?imiz Letonya sonuncu olursa 2/puanimiz silinecek Kazakistan sonuncu olursa 6 puan silinecek ...niye siliniyo puanlar diye soracak olursan baz? gruplarda bi tak?m eksik o y?zden...
Bir yorum yaz:
-
Grup ma?lar?nda son s?radaki tak?ma kar?? al?nan puanlar say?lm?yor kazakistana kar?? ald???m?z alt? puan ??p oluyor yani kazaklar sonuncu olursa ama letonya sonuncu olursa bu sefer art? alt? puan ge?erli yani toplad???m?z t?m puanlar stat? b?yle uzun laf?n k?sas? kazaklar letonyay? yenmeliki bizde kazan?rsak baraj ma?? oynamadan gidebilelim.Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterukrayna kazanamazsa bug?n en iyi 3.olabiliyoruz de?ilmi yar?n kazan?rsak ? ama neden kazakistan'?n letonya'y? yenmesini bekliyoruz.onlar?n en iyi 3.l?kle ne alakas? var onu anlamad?m ? bilgilendirebilirmisiniz beni arkada?lar?
Bir yorum yaz:
-
En iyi 3. Belirlenirken grup sonuncusundan al?nan puanlar d???l?yor. Kazakistan sonuncu olursa bizden 6 puan d??ecek ve en iyi 3. Olma ihtimalimiz hi? olmayacak ama Letonya sonuncu olursa bizden sadece 2 puan d???lecek. ??nk? Letonya ile iki ma?ta da berabere kald?k. Herkesten 6 d???l?rken bizden 2 puan d??mesi en iyi 3. Yap?yor bizi otomatikman. K?saca durum bu.Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterukrayna kazanamazsa bug?n en iyi 3.olabiliyoruz de?ilmi yar?n kazan?rsak ? ama neden kazakistan'?n letonya'y? yenmesini bekliyoruz.onlar?n en iyi 3.l?kle ne alakas? var onu anlamad?m ? bilgilendirebilirmisiniz beni arkada?lar?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: