Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Avrupa ?ampiyonas? Elemeleri - EURO 2016

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Bekir Koray Aksoy
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    en ?ok beni ne k?zd?racak biliyor musunuz?
    bu fatih terim denen iticilik antipati kelimelerinin t?rk futbolundaki kar??l?klar?ndan biri olan ki?inin
    muhtemelen kahraman ilan edilecek olmas?.
    letonya kazakistan? yenememi? bi tak?m kurdu.
    ama yine de kahraman olacak.
    ?imdiden ba?l?klar at?lm??.
    ?MPARATOR OLMAK ZAMAN ALIR falan diye.
    anlayam?yorum bu adamdaki bal? ?ans?.
    Mehmet, Terim'in orada ba?ar?l? olup kalmas? herkes i?in iyi inan bana. hem milli tak?m ba?ar?l? oluyor -ki millet?e b?yle ?eylere ihtiyac?m?z var-, hem de terimli gs her daim ba??m?za bela olmu?tur. bu ?ekilde bizden de uzak oluyor

Bir yorum yaz:

• Mehmet Dedeler
    yanıtladı
    en ?ok beni ne k?zd?racak biliyor musunuz?
    bu fatih terim denen iticilik antipati kelimelerinin t?rk futbolundaki kar??l?klar?ndan biri olan ki?inin
    muhtemelen kahraman ilan edilecek olmas?.
    letonya kazakistan? yenememi? bi tak?m kurdu.
    ama yine de kahraman olacak.
    ?imdiden ba?l?klar at?lm??.
    ?MPARATOR OLMAK ZAMAN ALIR falan diye.
    anlayam?yorum bu adamdaki bal? ?ans?.

Bir yorum yaz:

• S. Cenk Sancak
    yanıtladı
    D?n Ukrayna ?spanya ma??n?n ikinci yar?s?n? izledim. Konoplyankay? ?zellikle izledim. E?er bu adam? alabilseymi?iz b?y?k i? yapard?k. Her pozisyonda ge?iyor rakibini ?ok kolay adam eksiltiyor ak?yor adeta.

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı
    Aslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Kazakistan daha grupta mac kazanamamis, galibiyet felan alamazlar orda.
    San Marino'nun 45 dakika gol yemedi?i bir turnuvada her ?ey olur. Kazak karde?lerimize g?veniyoruz

Bir yorum yaz:

• Okan Akdeniz
    yanıtladı
    Kazakistan daha grupta mac kazanamamis, galibiyet felan alamazlar orda.

Bir yorum yaz:

• Omer Işıksal
    yanıtladı
    bu letonyay? allah bildi?i gibi yaps?n b?t?n her?eyi birbirine soktu ne bela tak?mm?? arkada? ya

Bir yorum yaz:

• Hasan Kaan Y?lmaz
    yanıtladı
    Aslı Ersin.Bal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Yani umudumuz Kazakistan

Kazakistan yensin bizde yenelim direkt gidelim play offta i?imiz ?ok zor ??nk?
    Sen Letonya y? ?k? macta yeneme sonra gel Kazakistan dan galibiyet bekle [emoji2]
    Oras? ?yle abi

Sonu? olarak Kazakistan belkide bizi Avrupa Kupas?na g?nderecek Y?re?imiz Kazaklarda yar?n

Bir yorum yaz:

• Ibrahim Bagcivandemir
    yanıtladı
    Erdal Y?k?t,Ayta? Sa?lam,Ahmet Canyurt,G?khan Direl,Hasan Kaan Y?lmaz,Ramazan T?len. ?ok Te?ekk?r Ederim

Bir yorum yaz:

• Ersin.Bal
    yanıtladı
    Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Yani umudumuz Kazakistan

Sen Letonya y? ?k? macta yeneme sonra gel Kazakistan dan galibiyet bekle [emoji2]

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    Biz kazansak bile Kazakistan Letonya'y? yenemezse Macaristan gidiyor en iyi 3. olarak. G?be?imizi kendimiz kesemiyoruz ne yaz?k ki

Bir yorum yaz:

• Hasan Kaan Y?lmaz
    yanıtladı
    Yani umudumuz Kazakistan

Bir yorum yaz:

• G?khan Direl
    yanıtladı
    grupta sonuncu olan tak?mdan al?nan puanlar d???l?yo ma?lar tamamland???nda,kazakistan sonuncu olursa 6 puan d??ecek iki ma?? da kazand???m?z o y?zden letonya n?n sonuncu olmas? gerekli

Bir yorum yaz:

• Ahmet Canyurt
    yanıtladı
    Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ukrayna kazanamazsa bug?n en iyi 3.olabiliyoruz de?ilmi yar?n kazan?rsak ? ama neden kazakistan'?n letonya'y? yenmesini bekliyoruz.onlar?n en iyi 3.l?kle ne alakas? var onu anlamad?m ?

bilgilendirebilirmisiniz beni arkada?lar?

Grup sonuncularindan al?nan puanlar silindi?i i?in 2 puan alabildi?imiz Letonya sonuncu olursa 2/puanimiz silinecek Kazakistan sonuncu olursa 6 puan silinecek ...niye siliniyo puanlar diye soracak olursan baz? gruplarda bi tak?m eksik o y?zden...

Bir yorum yaz:

• Aytac Saglam
    yanıtladı
    ukrayna kazanamazsa bug?n en iyi 3.olabiliyoruz de?ilmi yar?n kazan?rsak ? ama neden kazakistan'?n letonya'y? yenmesini bekliyoruz.onlar?n en iyi 3.l?kle ne alakas? var onu anlamad?m ? bilgilendirebilirmisiniz beni arkada?lar?
    Grup ma?lar?nda son s?radaki tak?ma kar?? al?nan puanlar say?lm?yor kazakistana kar?? ald???m?z alt? puan ??p oluyor yani kazaklar sonuncu olursa ama letonya sonuncu olursa bu sefer art? alt? puan ge?erli yani toplad???m?z t?m puanlar stat? b?yle uzun laf?n k?sas? kazaklar letonyay? yenmeliki bizde kazan?rsak baraj ma?? oynamadan gidebilelim.

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı
    ukrayna kazanamazsa bug?n en iyi 3.olabiliyoruz de?ilmi yar?n kazan?rsak ? ama neden kazakistan'?n letonya'y? yenmesini bekliyoruz.onlar?n en iyi 3.l?kle ne alakas? var onu anlamad?m ? bilgilendirebilirmisiniz beni arkada?lar?
    En iyi 3. Belirlenirken grup sonuncusundan al?nan puanlar d???l?yor. Kazakistan sonuncu olursa bizden 6 puan d??ecek ve en iyi 3. Olma ihtimalimiz hi? olmayacak ama Letonya sonuncu olursa bizden sadece 2 puan d???lecek. ??nk? Letonya ile iki ma?ta da berabere kald?k. Herkesten 6 d???l?rken bizden 2 puan d??mesi en iyi 3. Yap?yor bizi otomatikman. K?saca durum bu.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X