Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Avrupa ?ampiyonas? Elemeleri - EURO 2016
??k?ş
X
-
Benim ilk 11'im budur:
Ali ?a?al (Eski?ehirspor)
Semih Kaya (Galatasaray) - ?a?lar S?y?nc? (Alt?nordu) - Ahmet ?al?k (Gen?lerbirli?i) - Hakan Balta (Galatasaray)
Mahmut Tekdemir (Ba?ak?ehir) - Nuri ?ahin (Dortmund)
Yasin ?ztekin (Galatasaray) - Emre Mor (FC Nordsj?lland) - Olcay ?ahan (Be?ikta?)
Mevl?t Erdin? (Guingamp)
Bir yorum yaz:
-
Ali ?a?al bu sene ma? oynamam??.
Oynad??? ma? say?s? 5.
Sakatlanm??.
Ama kadroda
Mevl?t, 29 ma? oynam??.
4 gol atm??.
K?me d??en Hannover'de kadroya girememi?.
11 ma?ta oynam??.
Toplam 372 dakika ve gol? yok.
Ama kadroda.
Nuri ?ahin, 12 ma? oynam??. Sezonun tamam?nda sakat zaten.
650 dakika ve iki asist.
Ama kadroda.
Burak Y?lmaz gideli ka? ay oldu oynad??? ma? say?s? iki.
O da 131 dakika ve 1 gol, iki asist.
Sakatl?kla u?ra??yor.
O da kadroda.
neyse
Bir yorum yaz:
-
31 ki?i a??klanm?? say? 23'e d??ecek san?r?m.
Muhtemelen: Ali ?a?al Vural, ?a?lar S?y?nc?, Ozan Tufan, Alper Potuk, Mahmut Tekdemir, Emre Mor, G?khan T?re, Yunus Mall? veya Mevl?t ??kar?labilir.
4 kaleci ile gitmeyiz Ali ??kar. 5 stoper g?t?rmeyiz san?r?m ?a?lar ??kar. T?re 2 ma? cezal? zaten 3 ma?tan ?teyi g?rece?imizi pek d???nm?yorum o da ??kar?lacakt?r
Topal, O?uzhan, Sel?uk, Hakan, Arda, Nuri, Volkan ?en gibi isimlerin yan?nda Emre Mor'un forma bulmas? zor olacak?r. Forvette ise Burak iyile?irse Cenk-Burak d?n???ml? oynarlar 3.isimde Yunus olsun bence Mevl?t ??kar?labilir.
Bir yorum yaz:
-
hakikaten ?ok ilgin? tercihler var, ?? ayd?r do?ru d?zg? top oynamayan burak y?lmaza bel ba?lamak mevl?t erdin? gibi t?rkiye liginde hi?bir ?nemli tak?mda oynamaya yetersiz kalacak bir santrforu almak.
deniz y?lmaz ve kadah? hatta muhammet demiri enes ?nal? almamak,
stoper b?lgesinde balta ve ?zellikle facia bir sezon ge?iren semih kayay? almak. ?mer toprak ersan ve yal??n ayhan? ?a??rmamak. ayr?ca ?merali hasanali ereni ?a??rmamak.
ali ?a?al? ?a??rmas?na bir ?ey demeye gerek yok. tek kelimeyle trajedidir.
Bir yorum yaz:
-
Sene 2016, milli takimin hocasinin cikardigi kadro eyyam, rezalet ve skandal!
Kume dusen takimin kalecisi Ali Sasal Vural,
Yillardir Semih Kaya'yi en formsuz zamanlarindan beri pazarlama calismalari ama ellerinde patlamasi,
Besiktas'in stresli maclar oynamasinin bas sorumlusu beyinsiz Ismail Koybasi,
Hangi kritere gore alindigini anlamadigim Yasin Oztekin ve Nuri Sahin,
Formsuz ve agresif bir ayi konumundaki Ozan Tufan salagi,
Zamaninda Batuhan malini alarak Cenk Tosun'u cagirmadiginda haftanin kadrosuna bakarak milli takima adam almiyoruz diyen Gs ma?as? Fatih Terim'in kuracagi yanli ve haksiz kadro yine muthis balimizla basarili olursa pes vallahi.
Yapacagi eyyam kadro da bu:
Babacan
Gokhan Gonul - Serdar Aziz - Balta - Caner
Volkan Sen - Selcuk - Topal - Oguzhan - Arda
Burak
Bir yorum yaz:
-
emre mor i?in erken ama oralar?n havas?n? solumas? laz?m. emre yetenek olarak "beklenen muhammed demirci" gibi. ?al?m yetene?i, ?ut yetene?i, oyun zekas? ?ok y?ksek. fiziksel geli?imi g?sterebilirse m?kemmel bir oyuncu olur. yapmazsa kerim frei gibi kal?r.
Bir yorum yaz:
-
[MENTION=2291]Merter Erhuy[/MENTION]
Abi ilk 2 paragraf vizyon ile alakal? bir ele?tiri.
Son c?mlem genel ele?tiri.
Bir yorum yaz:
-
Girmemis i?te yeniliriz demi? adam.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFatih Terim: Bizim ?spanya'ya yenilmemiz normal bir durum ama bizim ?spanya'y? yenmemiz ?ok b?y?k olay olur.
Biz bu kafadan ?t?r? kaybederiz.
Ama bu adamda bu ?ans varken her?ey olur. Hayat?mda daha ?ansl? bir TD g?rmedim. Gram top oynamadan geldik. Biz iyi tak?m?z diye sa?ma sapan bir tribe girersek rezil oluruz?
Bir yorum yaz:
-
Fatih Terim: Bizim ?spanya'ya yenilmemiz normal bir durum ama bizim ?spanya'y? yenmemiz ?ok b?y?k olay olur.
Biz bu kafadan ?t?r? kaybederiz.
Ama bu adamda bu ?ans varken her?ey olur. Hayat?mda daha ?ansl? bir TD g?rmedim. Gram top oynamadan geldik. Biz iyi tak?m?z diye sa?ma sapan bir tribe girersek rezil oluruz?
Bir yorum yaz:
-
Olay? kul?p baz?nda de?il objektif de?erlendirdim ve bok gibi bir kadro oldu?una kanaat getirdim.
T?re en berbat sezonunu ge?irdi yeri yoktu. ?smail el bombas? zaten ne buluyorlar bu adamda anlamak m?mk?n de?il. Gs'de ilk al?nmas? gereken adam o kadar adam?n aras?nda yok Sinan G?m??. Mevl?t'? kadroda g?rene kadat b?rakt? san?yordum.
Semih,Yasin alm?? az daha s?ksa Hamit'e kadar gidermi?.En son düzenleyen Merter Erhuy; 19-05-2016, 01:49.
Bir yorum yaz:
-
At?n? da var mesela abi.. Ersan'? falan saym?yorum. Aman bu Fatih Terim'in ba?ar?l? olmas?n? istemiyorum. Almanya'ya elendi?imiz zaman ba?ar?l? say?ld? amaAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Hasan aliyi ; caner mevzusundan dolayi almamistir.
Emre mor burdsn biri soyledi. Bakmistim. Videolardan gorunen Yetenekli oglan. Alinir.
Ozan tufan biraz garip gercekten.
?enol G?ne?'in 3.l??? ba?ar? olarak say?lmad?. Lobisi kuvvetli bunun ve Sevmiyorum...
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: