Gs san?r?m uzaktan yoklayacak kaleyi Hamit-Sneijder kanatlar?ndan ben bunu anlad?m ?ahsen. Bruma ve Olcan'?n olmamas? bi acayip. Pandev gibi ?l?den medet umuyorlar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMadrid ma?? saat ka?ta nerde bilgilendirebilir misiniz beni?
Yorum Yap
-
Aslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMadrid ma?? saat ka?ta nerde bilgilendirebilir misiniz beni?
Yorum Yap
-
Muhtemelen Dortmundun genel takti?i (Oynamayan oyuncular ?zerinden d???nerek s?yl?yorum) ilk yar? ve ilk zamanlarda oyunu rolantiye al?p, ikinci yar? tamamen a??rl???n? koyup ma?? koparma olacak.
Erken gelecek bir gol, bu anlamdaki takti?i daha erkene de ?ekebilir tabi.
Benim tahminim Dortmund bu ma?? kaybetmez (net kazan?r hatta ) fakat ilk 30 dk gol olmaz gibi.
Yani s?rpriz bir gol olursa ma??n seyri de?i?ir ama pek zannetmiyorum.
?n?allah erkenden bir gol gelir de, Dortmund bu frans?z beyo?lu yosmalar?n? kevgire ?evirir.
Yorum Yap
-
Aslı Mert Demirkat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterila? var m?
Onun yay?n?n? bulmak ?ok daha kolay olur.
Yorum Yap
-
Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdortmund ma??n? uydudan zdf kanal?ndan izleyebilirsiniz isteyene frekans? da yazar?m
[emoji768]
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs san?r?m uzaktan yoklayacak kaleyi Hamit-Sneijder kanatlar?ndan ben bunu anlad?m ?ahsen. Bruma ve Olcan'?n olmamas? bi acayip. Pandev gibi ?l?den medet umuyorlar
Yorum Yap
Yorum Yap