Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
o say? frekans?n kod oran? abi onu otomatik olarak se?ip o ?ekilde arat?rsan da s?k?nt? olmaz ama hotbird'deki b?t?n kanallar? taratabilece?in bi frekans var m? bilmiyorum vallaAslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu 5/6 ne oluyo ?a?atay frekans? giriyorum ama sinyal g?c? zay?f yani kanal? bulmuyo b?t?n kanallar? taratabilice?imiz frekans z?mb?rt?s? yokmu dur ?Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne zahmeti abi, Hotbird: 11054 H 27500 5/6Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSana zahmet olmazsa.Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdortmund ma??n? uydudan zdf kanal?ndan izleyebilirsiniz isteyene frekans? da yazar?m
[emoji768]
Yorum Yap
-
Sop i?in s?raya ge?iyorumAslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı göster21:40 ta sop verirsin olur biter ErdalAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster21:45 Liverpool'un sahas?nda abi. Kanal baz?nda nerde diye soruyorsan e?er Smart Spor2 veriyormu?, bunlara ek olarak Idman TV, Sky Sport5'de ma?? verecek abi. Birka? kanal daha var ama yazamad?m ?u anAslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMadrid ma?? saat ka?ta nerde bilgilendirebilir misiniz beni?

Yorum Yap
-
Aslı Mert Demirkat tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bu yay?n? yasal k?s?tlamalardan ?t?r? izlyemezsiniz. Anlay???n?z i?in te?ekk?r ederiz.
Yorum Yap
-
Aslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYav karde?im beni ?u ?slilerle ayn? c?mle i?inde kullanmay?n l?tfen, rica ediyorumAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs san?r?m uzaktan yoklayacak kaleyi Hamit-Sneijder kanatlar?ndan ben bunu anlad?m ?ahsen. Bruma ve Olcan'?n olmamas? bi acayip. Pandev gibi ?l?den medet umuyorlar

Kahkaha att?m abi bi daha olmaz
Yorum Yap
-
Sop adresi verirken kaynakta payla??rsan ?zelden ek?imeyeyim ba??na, benim siteler bu sezon yalan oldu gibi....Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilgisayara ge?iyorum ?imdi. Sop ayarlamalar?na ba?layal?m
Bu arada tamam bi daha olmas?n
Yorum Yap
Yorum Yap