Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
K???kken az Hotbird'de dolanmad?k hey gidi beAslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne zahmeti abi, Hotbird: 11054 H 27500 5/6Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSana zahmet olmazsa.Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdortmund ma??n? uydudan zdf kanal?ndan izleyebilirsiniz isteyene frekans? da yazar?m
[emoji768]
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSopcast?iniz olarak ma? saatinde sizlerle olaca??m
Sopcast Erdal Bakkalda bulunur. Erdal Bakkal!
bekliyoruz o zaman
Yorum Yap
-
Abi bilgisayar da ?al???yor zaten. SopCast bir program. Onu indirip kuracaks?n?z. Daha sonra program? a??p ma? i?in gerekli olan linki oraya yap??t?racaks?n?z. Ondan sonra da bize iyi seyirler demek d??erAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErdal kardes teknoloji cahili biri olarak sopcast mac bilgisayarlarda da calisiyor mu diye sormak istiyorum. Eger calisiyorsa nasil? Simdiden tesekkurler Erdal bakkal.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSopcast?iniz olarak ma? saatinde sizlerle olaca??m
Sopcast Erdal Bakkalda bulunur. Erdal Bakkal!
Yorum Yap
-
la Erdal y?r? git ba?ka yerde oyna insanlar faydalans?n ?u kaynaktan an?nda kaynat?yosun ya yok b?yle bi?iAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterK???kken az Hotbird'de dolanmad?k hey gidi beAslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne zahmeti abi, Hotbird: 11054 H 27500 5/6Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSana zahmet olmazsa.Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdortmund ma??n? uydudan zdf kanal?ndan izleyebilirsiniz isteyene frekans? da yazar?m
[emoji768]
Yorum Yap
-
Niye ?yle diyosun abi kalbimi k?r?yorsun, ben burada insanlar? i?ten yorgun d?nm?? abilerimi e?lendirmeye ?al???yorumAslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterla Erdal y?r? git ba?ka yerde oyna insanlar faydalans?n ?u kaynaktan an?nda kaynat?yosun ya yok b?yle bi?iAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterK???kken az Hotbird'de dolanmad?k hey gidi beAslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
ne zahmeti abi, Hotbird: 11054 H 27500 5/6

Yorum Yap
-
?imdi bu i?i anlamad???mdan soruyorum, apartmanda merkezi sistem var ben nas?l ayarlar?m bu kanal? ?Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne zahmeti abi, Hotbird: 11054 H 27500 5/6Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSana zahmet olmazsa.Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdortmund ma??n? uydudan zdf kanal?ndan izleyebilirsiniz isteyene frekans? da yazar?m
[emoji768]
Yorum Yap
-
kalbini k?rd?ysam kusura bakma Erdal amac?m seni incitmek de?ildi, hata bende senin amac?n? misyonunu anlayamam???m niyetin iyimi?Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNiye ?yle diyosun abi kalbimi k?r?yorsun, ben burada insanlar? i?ten yorgun d?nm?? abilerimi e?lendirmeye ?al???yorumAslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterla Erdal y?r? git ba?ka yerde oyna insanlar faydalans?n ?u kaynaktan an?nda kaynat?yosun ya yok b?yle bi?iAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterK???kken az Hotbird'de dolanmad?k hey gidi beAslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
ne zahmeti abi, Hotbird: 11054 H 27500 5/6

Yorum Yap
-
Abi uydu ayarlar?ndan Hotbird'i bulup eklemen laz?m. Ondan sonra kanal arama b?l?m?nden bulabilirsin.Aslı Bora ?zdil tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi bu i?i anlamad???mdan soruyorum, apartmanda merkezi sistem var ben nas?l ayarlar?m bu kanal? ?Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne zahmeti abi, Hotbird: 11054 H 27500 5/6Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSana zahmet olmazsa.Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdortmund ma??n? uydudan zdf kanal?ndan izleyebilirsiniz isteyene frekans? da yazar?m
[emoji768]
Yorum Yap
-
abi senin merkezi sistemde hotbird olup olmad???n? bilmiyorum ama oldu?unu varsayarak; kumandadan men?ye gel b?y?k ihtimal uydu ayarlar? diye bi sekme olabilir oraya gir uydu frekans?n? otomatik de?il de elle yazabilece?in bir yer bulman laz?m ?o?u uyduda TP arama diye ge?er sen nas?l bilmiyorum, oraya yukar?ya yazd???m frekanslar? girip arat?yosun kanal? bulduktan sonra da kaydediyosun bu kadar.Aslı Bora ?zdil tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi bu i?i anlamad???mdan soruyorum, apartmanda merkezi sistem var ben nas?l ayarlar?m bu kanal? ?Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne zahmeti abi, Hotbird: 11054 H 27500 5/6Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSana zahmet olmazsa.Aslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdortmund ma??n? uydudan zdf kanal?ndan izleyebilirsiniz isteyene frekans? da yazar?m
[emoji768]
Yorum Yap
-
21:45 Liverpool'un sahas?nda abi. Kanal baz?nda nerde diye soruyorsan e?er Smart Spor2 veriyormu?, bunlara ek olarak Idman TV, Sky Sport5'de ma?? verecek abi. Birka? kanal daha var ama yazamad?m ?u anAslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMadrid ma?? saat ka?ta nerde bilgilendirebilir misiniz beni?
Yorum Yap
Yorum Yap