Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

UEFA Avrupa Ligi 2014-2015 Sezonu

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Yay?n haklar?n? TTNET alm??.baz? ma?lar? Tivibu platformunda yay?nlayacaklar.?ifresiz yay?nlayacaklar? ma?lar i?in TRT ile anla?m??lar

Yorum Yap

Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Yay?n haklar?n? TTNET alm??.baz? ma?lar? Tivibu platformunda yay?nlayacaklar.?ifresiz yay?nlayacaklar? ma?lar i?in TRT ile anla?m??lar
      Sacma sapan adamlarla sacma sapan yorumcularla maclar olacak bu k?t? oldu

Yorum Yap

Aslı Ibrahim Aydemir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
        Ertem ?ener , Emre Tilev gibi s???rlarlar?n anlataca??na TRT'deki Yal??n ?etin , Erdo?an Ar?kan ve Levent ?z?elik'in anlat?mlar?n? tercih ederim. Ger?i bizim ve CL ma?lar?n? Star verdi?i zaman Ercan Taner veriyordu, o art?k anlatmayacak olmas? k?t? oldu. ?mer ?r?nd?l'? aran?zda bir tek ben seviyorum herhalde bu arada

Yorum Yap

Aslı Ibrahim Aydemir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
          Ertem ?ener , Emre Tilev gibi s???rlarlar?n anlataca??na TRT'deki Yal??n ?etin , Erdo?an Ar?kan ve Levent ?z?elik'in anlat?mlar?n? tercih ederim. Ger?i bizim ve CL ma?lar?n? Star verdi?i zaman Ercan Taner veriyordu, o art?k anlatmayacak olmas? k?t? oldu. ?mer ?r?nd?l'? aran?zda bir tek ben seviyorum herhalde bu arada
          Gol olursa berabere biter abi neyini seviyorsun yahu . Ben starda yayinlanan maclari kastetmistim Ntvspor tayfasi iyiydi bu iste , dsmarttakiler kotuydu.
          Neyse hayirlisi olsun orda da bir kac iyi adam var insallar onlar ekran y?z? olur

Yorum Yap

Trabzon'da ya?mura ra?men taraftar say?s? fena de?il. GS ma??n?n etkisi de vard?r, Yusuf'un gol? var...

Yorum Yap

Marco marin'le babacar gol att? Fiorentina da

Yorum Yap

Trabzon yine kornerden att?.

Yorum Yap

Bu hamsiler baya fizikli takim yanliz

Papadopulos
                  Belkalem
                  Medjani
                  Yatabare
                  Cardozo

Hepsi kafa toplar?nda etkili olabilecek adamlar bizimde olu toplardaki halimiz ortada umarim bizim macta boyle olu toptan gol yemeyiz...

Yorum Yap

Her ma?ta duran toptan golleri var, rakibin kilidini a??p gerisini getiriyorlar

Yorum Yap

Trabzonspor ?ok basit bir gol yedi. Ma?lar b?yle biterse Legia lider ??kmay? garantiliyor.

Trabzon 8
                      Lokeren 7 puanda olacak.

son ma?ta lider Legia ile oynayacak Trabzonspor, Lokeren de Metalist ile oynayacak. Galip gelse Trabzon ikincili?i garantileyecekti.

Yorum Yap

cok guzel gol atti trabzon

Yorum Yap

Mehmet Ekici diyorum. Ba?kas? olsa aban?rd?. G?rd? b?rakt? k??eye.

Yorum Yap

Mehmet Ekici att? 2-1 oldu. Trabzonspor'un galip gelmesi ?ok ?nemli ?lke puan? i?in. ??nk? PAOK deplasmanda 1-0 ?ne ge?ti. Panathinaikos yenildi. Asteras'? yenersek ?ok avantajl? olacak ?lke i?in.

Yorum Yap

Niye biz almadik lan bu mehmedi bi bu?uk milyona

Yorum Yap

Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                Niye biz almadik lan bu mehmedi bi bu?uk milyona
                                Onu ?ok degerli ?nder ?zen beye sormak lazim.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X