Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Sacma sapan adamlarla sacma sapan yorumcularla maclar olacak bu k?t? olduAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYay?n haklar?n? TTNET alm??.baz? ma?lar? Tivibu platformunda yay?nlayacaklar.?ifresiz yay?nlayacaklar? ma?lar i?in TRT ile anla?m??larAslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Ertem ?ener , Emre Tilev gibi s???rlarlar?n anlataca??na TRT'deki Yal??n ?etin , Erdo?an Ar?kan ve Levent ?z?elik'in anlat?mlar?n? tercih ederim. Ger?i bizim ve CL ma?lar?n? Star verdi?i zaman Ercan Taner veriyordu, o art?k anlatmayacak olmas? k?t? oldu. ?mer ?r?nd?l'? aran?zda bir tek ben seviyorum herhalde bu aradaAslı Ibrahim Aydemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSacma sapan adamlarla sacma sapan yorumcularla maclar olacak bu k?t? olduAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYay?n haklar?n? TTNET alm??.baz? ma?lar? Tivibu platformunda yay?nlayacaklar.?ifresiz yay?nlayacaklar? ma?lar i?in TRT ile anla?m??larAslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Gol olursa berabere biterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErtem ?ener , Emre Tilev gibi s???rlarlar?n anlataca??na TRT'deki Yal??n ?etin , Erdo?an Ar?kan ve Levent ?z?elik'in anlat?mlar?n? tercih ederim. Ger?i bizim ve CL ma?lar?n? Star verdi?i zaman Ercan Taner veriyordu, o art?k anlatmayacak olmas? k?t? oldu. ?mer ?r?nd?l'? aran?zda bir tek ben seviyorum herhalde bu aradaAslı Ibrahim Aydemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSacma sapan adamlarla sacma sapan yorumcularla maclar olacak bu k?t? olduAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYay?n haklar?n? TTNET alm??.baz? ma?lar? Tivibu platformunda yay?nlayacaklar.?ifresiz yay?nlayacaklar? ma?lar i?in TRT ile anla?m??larAslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
abi neyini seviyorsun yahu . Ben starda yayinlanan maclari kastetmistim Ntvspor tayfasi iyiydi bu iste , dsmarttakiler kotuydu.
Neyse hayirlisi olsun orda da bir kac iyi adam var insallar onlar ekran y?z? olur
Yorum Yap
-
Onu ?ok degerli ?nder ?zen beye sormak lazim.Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNiye biz almadik lan bu mehmedi bi bu?uk milyona
Yorum Yap
Yorum Yap