G?nl?m?n favorisi biziz elbet fakat wolfsburg en ciddi tak?m bence.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2014-2015 Sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
D?n ma?lar? izledim. ?zellikle wolfsburg ne yapt???n? bilen ve m?thi? bir sistemde oynayan bir tak?m. Turnuvan?n bana g?re en tehlikeli tak?m?... Brugge ge?ersek kurada gelmesini istemem. Ayr?ca ?u anda daha ismi parlamad? ama "Vieirinha" muazzam bir kanat oyuncusu... Bu ?ekilde oynamaya devam ederse ?ok b?y?k tak?mlara gider yak?nda... D?nk? oyununa bay?ld?m. Bizde olmas?n? isterim.
Yorum Yap
-
Aslı Erdin? Aky?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n ma?lar? izledim. ?zellikle wolfsburg ne yapt???n? bilen ve m?thi? bir sistemde oynayan bir tak?m. Turnuvan?n bana g?re en tehlikeli tak?m?... Brugge ge?ersek kurada gelmesini istemem. Ayr?ca ?u anda daha ismi parlamad? ama "Vieirinha" muazzam bir kanat oyuncusu... Bu ?ekilde oynamaya devam ederse ?ok b?y?k tak?mlara gider yak?nda... D?nk? oyununa bay?ld?m. Bizde olmas?n? isterim.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Can ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdin? Aky?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n ma?lar? izledim. ?zellikle wolfsburg ne yapt???n? bilen ve m?thi? bir sistemde oynayan bir tak?m. Turnuvan?n bana g?re en tehlikeli tak?m?... Brugge ge?ersek kurada gelmesini istemem. Ayr?ca ?u anda daha ismi parlamad? ama "Vieirinha" muazzam bir kanat oyuncusu... Bu ?ekilde oynamaya devam ederse ?ok b?y?k tak?mlara gider yak?nda... D?nk? oyununa bay?ld?m. Bizde olmas?n? isterim.
Yorum Yap
-
Aslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Can ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdin? Aky?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n ma?lar? izledim. ?zellikle wolfsburg ne yapt???n? bilen ve m?thi? bir sistemde oynayan bir tak?m. Turnuvan?n bana g?re en tehlikeli tak?m?... Brugge ge?ersek kurada gelmesini istemem. Ayr?ca ?u anda daha ismi parlamad? ama "Vieirinha" muazzam bir kanat oyuncusu... Bu ?ekilde oynamaya devam ederse ?ok b?y?k tak?mlara gider yak?nda... D?nk? oyununa bay?ld?m. Bizde olmas?n? isterim.
Yorum Yap
Yorum Yap