Bu hafta da baba ma?lar var.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?ngiltere Premier Lig 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
?ngiltere Premier League i bu sene ?ok fazla takip edemedim ama son 3 y?ld?r en az?ndan ma? ?zetlerini falan izlerim canl? yay?n yakalayamazsam .
her Premier League ma?? izledi?imde T?rk Futbolunun hali i?in eme?i olanlar?n 7 s?lalesine k?f?r ediyorum.
ulan bir de premier League izlemek ayda 8 lira T?rkiye Liginde fiyat? tam bilmiyorum ayl?k 50 falan vard?r.
komedi resmen..
fck lpool & arsene!
go mou !
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tottenhamdaki harry kane hangi bolgede oynuyor tam olarak? Adam her mac gol atiyor anlamadim ben bu isi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alt yap?dan yeti?me de baya kiral?k gitti ba?ka tak?mlara,
Hatta Milwall'da oynarken buradan bir arkada? ilgilenelim ?u adamla demi?ti de hayal olarak kald? tabi
B?y?k top?u olacak.
Yorum Yap
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tottenhamdaki harry kane hangi bolgede oynuyor tam olarak? Adam her mac gol atiyor anlamadim ben bu isi
Hatta Milwall'da oynarken buradan bir arkada? ilgilenelim ?u adamla demi?ti de hayal olarak kald? tabi
B?y?k top?u olacak.
Yorum Yap
-
Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tottenhamdaki harry kane hangi bolgede oynuyor tam olarak? Adam her mac gol atiyor anlamadim ben bu isi
B?y?k top?u olacak.
Yorum Yap
-
liverpool-arsenal maci icin sopcast buyrun
sop://broker.soptv.sx:3912/190596 bizim maca kadar izlenir
Yorum Yap
-
Aslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLiverpool baya hakim oyuna. ?ok ?etin ge?ecek ma?lar.
Yorum Yap
Yorum Yap