Pazar g?n? tekrar oynuyor hepsi.1 g?n ara.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?ngiltere Premier Lig 2014-2015 Sezonu
??k?ş
X
-
ilk yariyi izlemistim ama ikinci yari uyuyakalmisim southampton - chelsea macinin ikinci yarisiyla uyandim chelsea muthis baski kurduAslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTottenham - Manu g?zel ma? oluyor..gif)
tottenham - manutd macinda ikinci yari bisey kacirdim mi
?
Yorum Yap
-
Kar??l?kl? ataklar oldu beraberlik normal skor. Ama manunun gol?n? yediler ilk yar?. Ka??rd?m o pozisyonu ofsayt m? ne verdi hakem.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk yariyi izlemistim ama ikinci yari uyuyakalmisim southampton - chelsea macinin ikinci yarisiyla uyandim chelsea muthis baski kurduAslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTottenham - Manu g?zel ma? oluyor..gif)
?
Yorum Yap
-
yok o pozisyonu gordum.. ofsayt o pozisyonAslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKar??l?kl? ataklar oldu beraberlik normal skor. Ama manunun gol?n? yediler ilk yar?. Ka??rd?m o pozisyonu ofsayt m? ne verdi hakem.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk yariyi izlemistim ama ikinci yari uyuyakalmisim southampton - chelsea macinin ikinci yarisiyla uyandim chelsea muthis baski kurduAslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTottenham - Manu g?zel ma? oluyor..gif)
?
spiker falcao ofsayt degil dedi ama van persie kafayi vururken phil jones aut cizgisinde ofsaytta ve phil jones'in kafasiyla top falcao'nun uzerinden kaleye gidiyor
Yorum Yap
Yorum Yap