Liverpool'u isteyenler sene basinda Leverkusen'i on elemede isteyen arkadaslarla ayni kafada, Balotelli cikip yari sahadan 2 tane sallar icerde disarda, Sterling fisek gibi, Serdar ile mi yakalayacaksin, Motta ile mi?
Liverpool ile 100 mac yapsak en kotu hallerinde, alacagimiz en fazla mac sayisi 10 civaridir. Adamlar Premier League takimi ve biz sirf hirsimizdan Liverpool diyoruz, cok talihsiz olmus. Cek ordan bir Aalborg, devam yola...
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Liverpool'u isteyenler sene basinda Leverkusen'i on elemede isteyen arkadaslarla ayni kafada, Balotelli cikip yari sahadan 2 tane sallar icerde disarda, Sterling fisek gibi, Serdar ile mi yakalayacaksin, Motta ile mi?
Liverpool ile 100 mac yapsak en kotu hallerinde, alacagimiz en fazla mac sayisi 10 civaridir. Adamlar Premier League takimi ve biz sirf hirsimizdan Liverpool diyoruz, cok talihsiz olmus. Cek ordan bir Aalborg, devam yola...
Liverpool'u istedi?imden de?il (??nk? onla ilgili daha k?t? planlar?m var) ama gelse de bu kadar basit de?il bence ??nk? Bilicin tak?mlar? ?ngilizler kar??s?nda hep iyi oynam??t?r. Balotelli ??k?p 2 tane uzaktan sallayaca?? ihtimali kadar sinirden k?rm?z? kart g?rme ve bencillik yapma ihtimali de var. Sterling daha gen? sa?? solu belli olmaz Arsenalli chemberlain benzeri alan b?rakmazsan o da etkisiz kal?r uutmay?n ki Liverpool hala Gerard ile ayakta, ?yle bir e?le?mede Gerard?n bize kar?? di?er oyunculara g?re daha fazla sorun ??kartma olas?l??? var.
Aslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Liverpool'u istedi?imden de?il (??nk? onla ilgili daha k?t? planlar?m var) ama gelse de bu kadar basit de?il bence ??nk? Bilicin tak?mlar? ?ngilizler kar??s?nda hep iyi oynam??t?r. Balotelli ??k?p 2 tane uzaktan sallayaca?? ihtimali kadar sinirden k?rm?z? kart g?rme ve bencillik yapma ihtimali de var. Sterling daha gen? sa?? solu belli olmaz Arsenalli chemberlain benzeri alan b?rakmazsan o da etkisiz kal?r uutmay?n ki Liverpool hala Gerard ile ayakta, ?yle bir e?le?mede Gerard?n bize kar?? di?er oyunculara g?re daha fazla sorun ??kartma olas?l??? var.
Mignolet
Glen Johnson Dejan Lovren Mamadou Sakho Jose Enrique
Raheem Sterling Gerrard Jordan Henderson Coutinho
Daniel Sturridge Rickie Lambert
Ben cekiniyorum acikcasi, Besiktas'a kimi istemezsin bu 11'den?
Daha Balotelli, Lucas Leiva, Adam Lallana var yani, neden orda kiyida kosede Aalborg varken Liverpool?
Mesajı göster
Aslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Mignolet
Glen Johnson Dejan Lovren Mamadou Sakho Jose Enrique
Raheem Sterling Gerrard Jordan Henderson Coutinho
Daniel Sturridge Rickie Lambert
Ben cekiniyorum acikcasi, Besiktas'a kimi istemezsin bu 11'den?
Daha Balotelli, Lucas Leiva, Adam Lallana var yani, neden orda kiyida kosede Aalborg varken Liverpool?
ben Liverpoolu istiyorum demedim sadece ??ksa da karalar ba?lamam zaten benim de oyun Aalborga idi. ??yle yapal?m Arsenal mi daha iyi Liverpool mu? Tottenhamdan da bir s?r? adam almak isteriz. Ben Arsenal ve Tottenhamdan Be?ikta? alacak daha fazla isim bulurum Liverpoola g?re. ?simlere tak?lmayal?m ?nemli olan performans. Tabiyki ben de ge?ebilece?imiz en basit tak?m? istiyorum. Liverpoolun da s?ras? gelecek bir ?ampiyon olal?m takviyeler yapal?m ?amp liginde gelsinler tabi daha da k?t?ye giderek Gerard ya?lan?yor onun yerini doldururken sorun ya?ayacaklar biz de ?n?allah g??lenere devam edece?iz yeni stad?m?z yap?lacak i?te o zaman intikam zaman?!
Tabi ki Arsenal, Calum Chambers, Francis Couqelin ve Gedion Zelalem haric her oyunculari Besiktasimiza yakisir.
Tottenham'da da Vlad Chiriches, Benji Stambouli ve ve Nabil Bentaleb harici her oyuncu gelirse bizi mutlu eder.
Bugun Manu-Liverpool macini izledim, Sterling laubali olmasa ve De Gea bir suru top cikarmasaydi. tersi bir skor olacakti, 1-4, 2-5 bitse nasil oldu bu skorlar denmezdi.
Anlastigimiz konu, ikimiz de Liverpool'u istemiyoruz, anlatmaya calistigim sey Liverpool'un kek gorulmesi.
Be?ikta?'?n muhtemel rakipleriWolfsburg (Almanya)
Anderlecht (Bel?ika)
Aalborg (Danimarka)
Guingamp (Fransa)
Ajax (Hollanda)
PSV Eindhoven (Hollanda)
Liverpool (?ngiltere)
Villarreal (ispanya)
Sevilla (?spanya)
Roma (?talya)
Torino (?talya)
Celtic (?sko?ya)
Young Boys (?svi?re)
Dnipro (Ukrayna)
Ya Aalborg ya Guingamp gelsin sonra bakariz.
Karsilasmak istemediklerim, kesinlikle Olympiakos, Bilbao,Sevilla,Roma, Everton, Zenit.
Liverpool finalde gelsin.
Mesajı göster
Tabi ki Arsenal, Calum Chambers, Francis Couqelin ve Gedion Zelalem haric her oyunculari Besiktasimiza yakisir.
Tottenham'da da Vlad Chiriches, Benji Stambouli ve ve Nabil Bentaleb harici her oyuncu gelirse bizi mutlu eder.
Bugun Manu-Liverpool macini izledim, Sterling laubali olmasa ve De Gea bir suru top cikarmasaydi. tersi bir skor olacakti, 1-4, 2-5 bitse nasil oldu bu skorlar denmezdi.
Anlastigimiz konu, ikimiz de Liverpool'u istemiyoruz, anlatmaya calistigim sey Liverpool'un kek gorulmesi.
Be?ikta?'?n muhtemel rakipleriWolfsburg (Almanya)
Anderlecht (Bel?ika)
Aalborg (Danimarka)
Guingamp (Fransa)
Ajax (Hollanda)
PSV Eindhoven (Hollanda)
Liverpool (?ngiltere)
Villarreal (ispanya)
Sevilla (?spanya)
Roma (?talya)
Torino (?talya)
Celtic (?sko?ya)
Young Boys (?svi?re)
Dnipro (Ukrayna)
Ya Aalborg ya Guingamp gelsin sonra bakariz.
Karsilasmak istemediklerim, kesinlikle Olympiakos, Bilbao,Sevilla,Roma, Everton, Zenit.
Liverpool finalde gelsin.
finale kalsak ve finalde liverpool ile oynasak varya polonyayi yikariz resmen
Mesajı göster
Zorlanmayaca??m?z bir tak?m? ?ekme taraftar?y?m bende.
Yorum Yap