Her sene ?ubuklu formay? al?p formalar g?zelse ekstradan da al?rd?m. ?n?m?zdeki sezon s?rf forma alm?? olmak i?in siyah formay? al?cam ama giyip giymeme konusunda karars?z?m, b?y?k ihtimalle evde durur ben 2015-2016 formalar?ndan giymeye devam ederim.
Umar?m alternatif forma olarak tak?mdan ziyade taraftar odakl? bir?ey ??kar?l?r, o zaman i?ler de?i?ebilir.
Duyuru
??k?ş
Henüz duyuru yok
Yeni Sezon Formalar? Anketi
??k?ş
X
-
Herkesi be?endirmek zor elbette. Ancak i? saha formas?n?n sade olmas?ndan yanay?m. D?z beyaz formai siyah ?ort. benim gibi d???nen bir ?ok taraftar da var elbette. ama dedi?im gibi, herkesi bir noktada birle?tirmek zor bu konuda. tarihin en k?t? formas? olarak g?rd???n?z bir formay? bile be?enen ??kacakt?r elbette.Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElbette Mehmet, renkler ve zevkler tartisilmaz. Sahsen benim hic hosuma gitmedi surulecek formalar, bir suru forma iddaa kazandim, aldirmayip onumuzdeki sezona bile sarkitmayi dusunuyorum.Aslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervalla fikirlere sayg?m sonsuzAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGuzel olmus, eline saglik, bu forumda 3-4 kisi var boyle guzel isler yapan ki onlara firmalar kiskancliktan is vermez. Firmalarin 15-20 forma onerip icinden secigi ortamda sizin gibi yetenekli arkadaslara yazik oluyor.Aslı Enes P?narl? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle bir ?ey yapt?m ama... beklenti i?inde oldu?umda buydu

ayn? ?ekilde emeklere de sayg? duyar?m
AMA
??kar?lan formalar ?u forumda arkada?lar?n yapt??? formalar olsa
yere g??e s??d?r?lmazd?
'' ?ok mu zor ??yle forma ??karmak'' falan denilirdi
ama enes karde?imden de ?z?r dileyerek s?yl?yorum ??kar?lan formalar bu formadan kat kat daha g?zel.
e?er enes in yapt??? formay? kul?p ??karsa yeni sezon formas? diye
'' bu ne ya d?md?z forma yapm?? adidas''
'' juventusun formadan yap?lsa olmaz m?'' (buna bende kat?l?yorum)
))
gibilerinden birs?r? laf s?ylenirdi.
bence o kadar karamsar bakmay?n.
siyah forma ve beyaz ince ?izgili forma gayet g?zel olmu?.
dedi?im gibi bence i? saha formas? ayr?nt?lardan uzak sade bir ?ey olmal?. real madridin i? saha formalar? gibi
Bir yorum yaz:
-
Elbette Mehmet, renkler ve zevkler tartisilmaz. Sahsen benim hic hosuma gitmedi surulecek formalar, bir suru forma iddaa kazandim, aldirmayip onumuzdeki sezona bile sarkitmayi dusunuyorum.Aslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervalla fikirlere sayg?m sonsuzAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGuzel olmus, eline saglik, bu forumda 3-4 kisi var boyle guzel isler yapan ki onlara firmalar kiskancliktan is vermez. Firmalarin 15-20 forma onerip icinden secigi ortamda sizin gibi yetenekli arkadaslara yazik oluyor.Aslı Enes P?narl? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle bir ?ey yapt?m ama... beklenti i?inde oldu?umda buydu

AMA
yere g??e s??d?r?lmazd?
ama enes karde?imden de ?z?r dileyerek s?yl?yorum ??kar?lan formalar bu formadan kat kat daha g?zel.
))
Bir yorum yaz:
-
valla fikirlere sayg?m sonsuzAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGuzel olmus, eline saglik, bu forumda 3-4 kisi var boyle guzel isler yapan ki onlara firmalar kiskancliktan is vermez. Firmalarin 15-20 forma onerip icinden secigi ortamda sizin gibi yetenekli arkadaslara yazik oluyor.Aslı Enes P?narl? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle bir ?ey yapt?m ama... beklenti i?inde oldu?umda buydu

AMA
yere g??e s??d?r?lmazd?
))
Bir yorum yaz:
-
Guzel olmus, eline saglik, bu forumda 3-4 kisi var boyle guzel isler yapan ki onlara firmalar kiskancliktan is vermez. Firmalarin 15-20 forma onerip icinden secigi ortamda sizin gibi yetenekli arkadaslara yazik oluyor.Aslı Enes P?narl? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle bir ?ey yapt?m ama... beklenti i?inde oldu?umda buydu

Bir yorum yaz:
-
formalar? ben be?endim k?rm?z? yerine ?ubuklu tercih ederdim
Bir yorum yaz:
-
formalar tam hayal k?r?kl???. ankette yeni forma ??kar?ls?n se?ene?ini i?aretledim ama b?yle bir ihtimalin bu saatten sonra olmayaca??n? hepimiz biliyoruz ?ylesine se?tim
ama ???nden birini se?mek gerekirse siyah forma.
Bir yorum yaz:
-
bence hepsi ?ok g?zel siyah bir ad?m ?nde ama k?rm?z? alaca??m k?rm?z? formam yok
Bir yorum yaz:
-
eldeki formalar iptal edilemiyorsa bile 4. formay? ??karts?nlar beyaz da i? saha formas? olmas?n.
Yaps?nlar g?zel bir ?ubuklu forma ,i? sahada giyelim.
Bir yorum yaz:
-
Ben de giyerim, ama ?ok da abart?lacak bir ?ey de?ildi. Beyaz? ve k?rm?z?s? faciayd?...Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO senenin siyah formas? muhte?emdi bence hala giyerim...Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2014-2015 sezonu formalar?ndan ?ok daha iyi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
O senenin siyah formas? muhte?emdi bence hala giyerim...Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2014-2015 sezonu formalar?ndan ?ok daha iyi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
ya bu formalar ne dir b?yle. hepsi ?ok k?t?
beyaz k?t? bile de?il.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: