Duyuru

??k?ş
Henüz duyuru yok

Yeni Sezon Formalar? Anketi

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Onur Arici
    yanıtladı
    Aslı Emrah Yamako?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Onur Arici tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Formadaki t?rk bayra?? yuvarlak yerine bu ?ekilde olmal?.
    Malesef formadaki her?ey standartla belirlenmi? durumda, de?i?iklik yap?lam?yor. Forma arkas? isimlerin ariel fontuyla yaz?lmas? gerekti?ine kadar.. Bayrak olay?nda fikrine sayg? duymakla birlikte halihaz?r ?eklinin gayet g?zel oldu?unu d???n?yorum.
    Bu sadece bi ?rnekti abi dahada g?zel bi?ey yap?labilir yani en az?ndan yuvarlak yada basit bi?ey olmas?n..

standart olay? da ger?ekten ?ok sa?ma..

Bir yorum yaz:

• Emrah Yamakoğlu
    yanıtladı
    Aslı Onur Arici tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Malesef formadaki her?ey standartla belirlenmi? durumda, de?i?iklik yap?lam?yor. Forma arkas? isimlerin ariel fontuyla yaz?lmas? gerekti?ine kadar.. Bayrak olay?nda fikrine sayg? duymakla birlikte halihaz?r ?eklinin gayet g?zel oldu?unu d???n?yorum.

Bir yorum yaz:

• Onur Arici
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Ugur Deniz Yavas
    yanıtladı
    Aslı Ensar Duskun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    malesef de?i?tirme gibi bir?ey olmayacak formalar ?oktan ?retildi, ma?azalara da??t?ma ba?land?. 2 g?n sonra sat??a ??kacak.

?ncelikle ?unu s?yleyeyim adidas'?n kalitesi nike, puma vb. markalar?n ?ok ?zerinde...
    Umbro formalar? hat?rlay?n, heryerinden kalitesizlik ak?yordu, 2 y?kamada b?z???p ?ekiyordu.
    nike ile forma ?retilmesini isteyen bir?ok arkada??m?z var, d???ncelerine sayg? duyuyorum.
    nike formalar?n? bodyslim yani bedeni saracak ?ekilde forma ?retiyor. yani fazla kilolu biriyseniz nike size g?re de?il.

adidas ile olan s?zle?me 2019 y?l?na kadar...

Kul?b?n nike, hummel vs. ba?ka bir markayla anla?mas?n? bekliyorsan?z 2019 y?l?n? beklemeniz gerekiyor. ??nk? ba?kan hayatta tazminat ?demek gibi bir?eyin alt?na girmez.

Tasar?mlara gelecek olursak, son senelerde forma tasar?mlar? hep heyecanla ve merakla bekleniyor. Her zaman herkesin umdu?u ?ekilde tasar?mlar ??km?yor. Sonu?ta g?receli bir durum...
    Bana kal?rsa malesef k?t? tasar?mlar, be?enen arkada?larda var.

Tasar?m hususunda bu kadar u?man?n bir manas? yok, illa bir ?izik, renk ge?i?i kabartma vs. bo? bo? i?lerle u?ra?man?n manas? yok.

Bizimle ?zde?le?mi? 3 ?e?it forma var;

1- ?ubuklu Forma

2- Beyaz Forma Siyah ?ort

3- ?pli Yaka Kollar? Beyaz, Siyah Forma

Abi ne u?ra??yorsunuz bu ilk 2 formay? her sene yap?n ???nc?y? art?k k?rm?z? m? yapars?n?z, gri mi, ipli mi ona eyvallah!..
    Karman ?orman oldu bu i? ger?ekten... Bizim bi standart?m?z kalmad? forma hususunda... Benim ele?tirim bunun ?zerine...

Son olarak dik siyah ?izgili forma eskilerden;

Sony efsane duruyo ger?ekten

D5803 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Onur Arici
    yanıtladı
    edit

Bir yorum yaz:

• Onur Arici
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Özgür Gültekin
    yanıtladı
    Bende problemi kendimde zannediyordum.
    Kimse kusura bakmas?n ama tasar?mc? bunlar? tasarlarken ne d???n?yor ya da asl?nda ne i?le me?guld? ciddi merak ediyorum.

Bir yorum yaz:

• Tu?rul Bora Erkil
    yanıtladı
    Forumun sadece %10' u ic saha formasini yani beyaz formayi begenmis.Sadece %10' luk bir dilim.Her sey meydanda...

Bir yorum yaz:

• Emre.Erdal
    yanıtladı
    Ba'n?n oldu?u sezonki siyah formay? ?ok be?endim son y?llarda.
    Onun d???nda daima bende eskimeyecek, hep "O Forma" olarak kalacak tek ve yegane forma 100. y?ldaki ba?c?kl? forma.
    Her y?l sat??ta kalmal? o forma bence. Her y?l.

Bir yorum yaz:

• Hakan Ba?ar
    yanıtladı
    Forumda bir ?ok ki?i ayn? g?r??te, '' yeni formalar ??kar?ls?n ''
    nostalji yapmaya ?al??m??lar ama standart devam etsinler he illede biri olacaksa siyah forma olsun.
    m?mk?nse bir daha adidasla anla?mayal?m.

Bir yorum yaz:

• Sergen K?rdar
    yanıtladı
    ?izgili forma idare eder ama di?er ikisi amat?rce haz?rlanm??

Bir yorum yaz:

• Mustafa Canbolat
    yanıtladı
    Yeni formalar ??kar?ls?n? i?aretledim ama korkuyorum bayernin formas?n? g?rd?kten sonra

Bir yorum yaz:

• Dogan Oral
    yanıtladı
    "hepsini" se?ene?i koyulam?yor mu? zevk meselesi tabi ki de ama ben hepsini be?endim ke?ke imkan?m olsada alabilsem.

Bir yorum yaz:

• Umut Ekin Y?ceel
    yanıtladı
    Siyah

Bir yorum yaz:

• Ensar Duskun
    yanıtladı
    malesef de?i?tirme gibi bir?ey olmayacak formalar ?oktan ?retildi, ma?azalara da??t?ma ba?land?. 2 g?n sonra sat??a ??kacak.

?ncelikle ?unu s?yleyeyim adidas'?n kalitesi nike, puma vb. markalar?n ?ok ?zerinde...
    Umbro formalar? hat?rlay?n, heryerinden kalitesizlik ak?yordu, 2 y?kamada b?z???p ?ekiyordu.
    nike ile forma ?retilmesini isteyen bir?ok arkada??m?z var, d???ncelerine sayg? duyuyorum.
    nike formalar?n? bodyslim yani bedeni saracak ?ekilde forma ?retiyor. yani fazla kilolu biriyseniz nike size g?re de?il.

adidas ile olan s?zle?me 2019 y?l?na kadar...

Kul?b?n nike, hummel vs. ba?ka bir markayla anla?mas?n? bekliyorsan?z 2019 y?l?n? beklemeniz gerekiyor. ??nk? ba?kan hayatta tazminat ?demek gibi bir?eyin alt?na girmez.

Tasar?mlara gelecek olursak, son senelerde forma tasar?mlar? hep heyecanla ve merakla bekleniyor. Her zaman herkesin umdu?u ?ekilde tasar?mlar ??km?yor. Sonu?ta g?receli bir durum...
    Bana kal?rsa malesef k?t? tasar?mlar, be?enen arkada?larda var.

Tasar?m hususunda bu kadar u?man?n bir manas? yok, illa bir ?izik, renk ge?i?i kabartma vs. bo? bo? i?lerle u?ra?man?n manas? yok.

Bizimle ?zde?le?mi? 3 ?e?it forma var;

1- ?ubuklu Forma

2- Beyaz Forma Siyah ?ort

3- ?pli Yaka Kollar? Beyaz, Siyah Forma

Abi ne u?ra??yorsunuz bu ilk 2 formay? her sene yap?n ???nc?y? art?k k?rm?z? m? yapars?n?z, gri mi, ipli mi ona eyvallah!..
    Karman ?orman oldu bu i? ger?ekten... Bizim bi standart?m?z kalmad? forma hususunda... Benim ele?tirim bunun ?zerine...

Son olarak dik siyah ?izgili forma eskilerden;

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X