Duyuru

??k?ş
Henüz duyuru yok

Yeni Sezon Formalar? Anketi

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ahmet Elmas
    yanıtladı
    Bug?n formalar? bizzat g?rd?m ve denedim.?lk olarak siyah g?zel gelmi?ti ama fikrim de?i?ti.Yaka olay? hi? g?zel olmam?? ayr?ca ge?ti?imiz iki sezona g?re bu formalar?n kalitesi ?ok daha k?t?.?zg?n?m ama belki sadece beyaz al?nabilir geldi bana...

Bir yorum yaz:

• Burak Demir
    yanıtladı
    Aslı Can Ayten tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?svi?re'nin formalar?na benzemesin de, tasar?m?ndan, renginden falan vazge?tik
    Puma i?in facia bir geceydi,3 ki?inin formas? resmen par?aland?

GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Can Ayten
    yanıtladı
    ?svi?re'nin formalar?na benzemesin de, tasar?m?ndan, renginden falan vazge?tik

Bir yorum yaz:

• Tevfik Bora Geyik
    yanıtladı
    resimlerden siyah formay? al?r?m diye d???nm??t?m ama bug?n formalar? inceleme f?rsat?m oldu. puma'n?n ??kard??? nostalji formas? sahibi olarak bu sezon ki siyah forma onun yan?ndan ge?emez. ba?c?klar?n?n olmamas? zaten hayal k?r?kl??? yaratm??t?, formay? yak?ndan inceleyince iyice so?udum. beyaz tam hayal k?r?kl??? ki resimlerden fena de?il demi?tim. bu sezon, bordo rengin bir daha ??kma olas?l??? d???k oldu?undan bordo formay? alaca??m. ke?ke v yaka yerine bisiklet yaka olsayd?. i?ime daha bir sinerdi o zaman..

Bir yorum yaz:

• Ramazan Kurtulus
    yanıtladı
    Formalar k?t?

Bir yorum yaz:

• Servan Gorucu
    yanıtladı
    [MENTION=5945]Forum Kurulu[/MENTION]
    bence bu anket yeniden yap?lmal?. formalar ??kmadan ?nce herkes resimlere bak?p yorumlad? ama ?u an tekrarlansa sonu? farkl? olur bence.

Bir yorum yaz:

• Ahmet Can Turhan
    yanıtladı
    Bordo formay? g?rme f?rsat? buldum ne yalan s?yleyeyim hi? be?enmedim.O Vodafone bask?s? falan ?ok k?t? yap?lm?? ?evresinde izleri var

Bir yorum yaz:

• Ender At?lgan
    yanıtladı
    Be?ikta? amblemi olan her?ey ?ok g?zel ve kutsald?r benim i?in.
    Ben bu seneki formalar?n hepsini be?endim.
    Hersene ald???m gibi b?t?em yeterince bu sene de forma al?cam.
    Ancak se?im durumunda resimlerde siyah olan? be?enmeme ra?men yuvada inceledi?imde bordo formay? al?r?m gibi geliyor.
    Bizim formam?z?n ba?ka tak?mlara benzemesine gerek yok, kald? k? benzememi? de.
    Amblemimiz oldu?u s?rece o bizim formam?zd?r, kutsal?m?zd?r.

Bir yorum yaz:

• Sercan Ketenci
    yanıtladı
    ?nternet g?r?nt?s? belki k?t?d?r, ??plak g?zle bak?nca, kuma?a dokununca severim dedim ama inan?n daha da olumsuz etkilendim. Belki "k?rm?z?" denilen formay? alabilirim diye d???n?yordum ama o forma TS Store'da sat?lmal? evvel ki sene ki TS formas? resmen ve kesinlikle "k?rm?z?" de?il. T?m formalar maalesef ?ok ?zensiz, hep ayn? yaka tipi ve kuma?lar son 3-4 y?l?n aksine daha d???k kalite. Toyota sponsorlu?undan beri bir ?izgi tutturmu?tuk ?u an dip yapt?k formada.

Bir yorum yaz:

• Ali Akbaba
    yanıtladı
    Aslı Enes P?narl? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    bu formalar daha g?zel ve daha sade ortada yuvarlak T?rk bayra?? olmas? haltercilerin ve g?re??ilerin giydiklerine benziyor.

Bir yorum yaz:

• Ali Akbaba
    yanıtladı
    En son düzenleyen Ali Akbaba; 18-06-2016, 21:02.

Bir yorum yaz:

• Emrah Yamakoğlu
    yanıtladı
    Aslı Baris Onvural tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Adidas bizimle dalga ge?iyor resmen! ?anl? Be?ikta?'?n formalar? bunlar m?? Ay?p be ay?p. Adidas'?n s?zle?mesi tez zamanda feshedilmeli. Yenilik?i ?izgiler, tasar?mlar istiyoruz. Under Armour T?rkiye'ye yeni girdi onunla anla? New Balance ile anla?. Hadi bunlarla anla?amad?n git Nike ile anla?. Adidas y?llard?r Nike kar??s?nda eziliyor bu kafayla giderse de ezilmeye devam edecek. Ba?kan her ?eye el at?yor bu i?e de el ats?n. G?z var nizam var!

New Balance formas?na ?rnek,

Nike ve efsanevi milli tak?m formas?.

Under Armour da bu ?ekilde..

?ahsi g?r???m; Adidas'?n formalar? hem Nike'tan hem de New Balance'tan daha g?zel ve bize uygun. Under Armour dizayn olarak g?ze ho? geliyor ancak onun da fiyat? ?ok y?ksek (sezon sonu 70 $). ?u anda 155 TL olan forma sat?? fiyat?ndan ?ikayet?i olanlar ne yapar bilemiyorum.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    Aslı Baris Onvural tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Adidas bizimle dalga ge?iyor resmen! ?anl? Be?ikta?'?n formalar? bunlar m?? Ay?p be ay?p. Adidas'?n s?zle?mesi tez zamanda feshedilmeli. Yenilik?i ?izgiler, tasar?mlar istiyoruz. Under Armour T?rkiye'ye yeni girdi onunla anla? New Balance ile anla?. Hadi bunlarla anla?amad?n git Nike ile anla?. Adidas y?llard?r Nike kar??s?nda eziliyor bu kafayla giderse de ezilmeye devam edecek. Ba?kan her ?eye el at?yor bu i?e de el ats?n. G?z var nizam var!
    Nike diyorsun da Galatasaray'?n Trabzonspor'un hatta milli tak?ma ??kard?klar? formalar? hi? mi g?rm?yorsunuz ? Adidas bu sene bat?rd? kabul , ama bu d?nyada Adidas ?zerinde forma tasar?m? yapan firma yok. Bu seneyi b?yle idare edece?iz in?allah seneye daha d?zg?n tasar?mlar ??kar.

Bir yorum yaz:

• Baris Onvural
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Metin Kocat?rk
    yanıtladı
    Ke?ke formada hi? reklam olmasa (?nde,arkada,kolda,?ortta... yak?nda yeni reklam b?lgeleri de t?retilir diye bekliyorum maalesef.) belki o zaman daha ?ok benimseriz.
    Bu kadar tepkiye de gerek olmad???n? d???n?yorum. G?zel bak?nca gayet g?zel g?r?n?yor, ?zellikle 2006-2007 sezonu formas?n? an?msatan ince siyah ?izgiler, forma reklam?nda de?inilen seksenli y?llardakine benziyor.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X