Duyuru
??k?ş
Henüz duyuru yok
Yeni Sezon Formalar? Anketi
??k?ş
X
-
M?mk?nse piyasa s?r?lmeden iptal edilsin...?u italyan milli tak?m?n?n forma dizayn? ve kesimi harika. Bizimkilerin kesimi ve dizayn? ?ok k?t? ?ok.
Bir yorum yaz:
-
Forma alan var m? slimfit mi yapm??lar yine, g?be?i i?ine sokabilece?imiz kesimi, k?rm?z?y? almam zaten, siyah m? beyaz m? g?bek k?sm?nda daha geni?, internetten alaca??m?z i?in bilmemiz gerekiyor...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Enes P?narl? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
bu formalar? kendimiz yapt?ramaz m?y?z ?
kl?p bu i?i beceremiyor bari biz bi ak?m ba?latal?m. kendi formam?z? kendimiz ?retelim
Bir yorum yaz:
-
ya s?rf yeni diye, al??mad? g?zler diye de?il, hakikaten be?enmedim, zerre yarat?c?l?k yok...
yak??mad? son 2 y?l?n g?zel formalar?n?n yan?na...
Bir yorum yaz:
-
Ben ankette beyaz? se?tim ama di?er ikisi de GER?EKTEN ?OK HO?UMA G?TT?. Hollanda da sergilenirken foto?raf? d??t???nde de acayip ho?uma gitmi?ti beyazl?. ??te bu olacak denilen ?izimdeki formalar benzese de alakas? yok. O ?izimleri be?enmemi?tim. Belkide bir ?ok ki?i ?izimlerdeki gibi tasvir ediyordur, ger?ek formay? g?r?nce be?enirler diye umuyorum fakat be?enmeyene sayg? duymak laz?m tabi.
?rne?in montaj bir g?rselde(kim yapt? resmi bilmiyorum) Mariomuzun ?zerine ge?irmi?ler beyaz formayla siyah formay? ama g?rsel olmam??. O formayla alakas? yok. Beyaz?n kol ?izgilerini ?izmemi?ler mesela. O sebeple o formalar? bir canl? canl? g?rs?n millet, sahaya ??ks?n Mario beyaz formayla be?enen artacakt?r.
?uan maddi imkan?m yok fakat imkan?m olunca her ???n?de muhakkak alaca??m.
Bir yorum yaz:
-
??kan formalar?n benzerleri 4-5 sene ?nce forumda yap?lm??t? ve herkes be?enmi?ti. ?imdi neden kimsenin be?enmedi?ini anlayam?yorum. Futbolcular?n ?st?nde g?r?nce ?o?u ki?i fikir de?i?tirecektir. Bu hafta siyah formay? alaca??m.
Bu sene kaleci formalar?n?n birinde pembe veya mor kullan?lsa s?per olur.
Bir yorum yaz:
-
T?rk bayra?? ortaya olmam??. Sol tarafa konsa, adidas ortaya konsa daha iyi olur.
Formalara gelirsek, rezalet. En az?ndan k?rm?z? forman?n beyaz?n? yapsalarm??.
Bir yorum yaz:
-
CL'ne kat?lacak bir tak?m?n oyuncular?n? d?nya g?zleri ?n?nde b?yle vasat ve felaket k?t? bi formayla sahaya m? ??kacak ger?ekten? Be?ikta?'? bu forma m? temsil edecek? Yaz?klar olsun. ?zenilmemi?, ge?i?tirilmi? resmen.
Yaz?k.
Bir yorum yaz:
-
Beyaz forma siyah ?ort beyaz kon? diyoruz yine gelin gibi yapm??lar kombinasyonu
Bir yorum yaz:
-
Yemin ederim bize bi?ey be?endirmek imkans?z gibi bi?ey, futbolcu gelir be?enilmez (Atiba, Sosa buna dahil ilk geldiklerinde) Stad yapl?l?r, oras? ??yle buras? b?yle olsayd? denir, forma ??kar yine be?enilmez...Yani hayatta her?eye bu kadar negatif nas?l bak?l?r merak ediyorum...Be?enen k?s?m hep daha azd?r...Be?enmeyebilirde, ama ??p gibi vs. diyince g?zel olmuyor...
Bir yorum yaz:
-
?zerinde Armam?z varken tabi ki hepsi birbirinden g?zel..
yanl?z biraz daha modern ??k formalar laz?m.
bir tane nostalji formas? ??karman?z yeterdi..
ayr?ca 155 tl ger?ekten pahal?.
Bir yorum yaz:
-
D?z siyah ?ort ve d?z beyaz forma ikilisi bizim gelenekselle?en formam?zd?r. Bence her sene bozulmadan bu ikilinin ??kar?lmas? laz?m.Aslı Enes P?narl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHerkesi be?endirmek zor elbette. Ancak i? saha formas?n?n sade olmas?ndan yanay?m. D?z beyaz formai siyah ?ort. benim gibi d???nen bir ?ok taraftar da var elbette. ama dedi?im gibi, herkesi bir noktada birle?tirmek zor bu konuda. tarihin en k?t? formas? olarak g?rd???n?z bir formay? bile be?enen ??kacakt?r elbette.Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElbette Mehmet, renkler ve zevkler tartisilmaz. Sahsen benim hic hosuma gitmedi surulecek formalar, bir suru forma iddaa kazandim, aldirmayip onumuzdeki sezona bile sarkitmayi dusunuyorum.Aslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervalla fikirlere sayg?m sonsuz
ayn? ?ekilde emeklere de sayg? duyar?m
AMA
??kar?lan formalar ?u forumda arkada?lar?n yapt??? formalar olsa
yere g??e s??d?r?lmazd?
'' ?ok mu zor ??yle forma ??karmak'' falan denilirdi
ama enes karde?imden de ?z?r dileyerek s?yl?yorum ??kar?lan formalar bu formadan kat kat daha g?zel.
e?er enes in yapt??? formay? kul?p ??karsa yeni sezon formas? diye
'' bu ne ya d?md?z forma yapm?? adidas''
'' juventusun formadan yap?lsa olmaz m?'' (buna bende kat?l?yorum)
))
gibilerinden birs?r? laf s?ylenirdi.
bence o kadar karamsar bakmay?n.
siyah forma ve beyaz ince ?izgili forma gayet g?zel olmu?.
dedi?im gibi bence i? saha formas? ayr?nt?lardan uzak sade bir ?ey olmal?. real madridin i? saha formalar? gibi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: