Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
Habert?rk'de bizim stadyumda ba?l?k ;
Be?ikta? d???nda herkes mutlu, ??nk? hakemler onlar? tutuyor.
Bir yorum yaz:
-
La bu ne bi?im programdir ya,futbol hari? her sey konusuluyor...
Bir yorum yaz:
-
?u anda Ahmet ?akar? ya?land?rma tekni?iyle Haydar D?men'e benzettiler.
Yerlerdeyim yemin ediyorum
Bir yorum yaz:
-
?uan acaip e?leniyorum ama helal olsun. He ayr?ca Uzayl?lar vard?r Ahmet ?akara ?z?lerek kat?l?yorum Ayr?ca bu konuyu ara?t?rmaya da bay?l?yorumAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nan?lmaz ya hakkaten bunlar bi de tonla para kazan?yorAslı Murat ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBombo? kafa. Yemin ediyorum ?zeniyorum adamlara millet bu kafay? yapmak i?in servet d?k?yor. G?zleri birbirine yak?n olan varm? buralarda acabaAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhahahahaha Adriana Lima'n?n eski kocas? uzayl? diyorlar lan
Lan nas?l bi kafa bu ya

Bir yorum yaz:
-
?nan?lmaz ya hakkaten bunlar bi de tonla para kazan?yorAslı Murat ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBombo? kafa. Yemin ediyorum ?zeniyorum adamlara millet bu kafay? yapmak i?in servet d?k?yor. G?zleri birbirine yak?n olan varm? buralarda acabaAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhahahahaha Adriana Lima'n?n eski kocas? uzayl? diyorlar lan
Lan nas?l bi kafa bu ya

Bir yorum yaz:
-
Bombo? kafa. Yemin ediyorum ?zeniyorum adamlara millet bu kafay? yapmak i?in servet d?k?yor. G?zleri birbirine yak?n olan varm? buralarda acabaAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhahahahaha Adriana Lima'n?n eski kocas? uzayl? diyorlar lan
Lan nas?l bi kafa bu ya
Bir yorum yaz:
-
Sinan engin dediki; ahmet hoca uzaylilarin gonderdigi ajandir
Bir yorum yaz:
-
hahahahaha Adriana Lima'n?n eski kocas? uzayl? diyorlar lan
Lan nas?l bi kafa bu ya
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: