Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )

??k?ş

X
- 

- 

Aynen ?yle yaAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa?as?n geyik 

Ben bu adamlara k?zm?yorum. Futbol program? yapan adamlar var zaten. R?dvan, G?ntekin, Metin Tekin ?.?zen....

B?ylesi de laz?m kafa da??l?yor 

Aha uzayl?lar ba?lad?k  
 Bir yorum yaz:
- 

Ya?as?n geyik.gif) 

Ben bu adamlara k?zm?yorum. Futbol program? yapan adamlar var zaten. R?dvan, G?ntekin, Metin Tekin ?.?zen....

B?ylesi de laz?m kafa da??l?yor.gif)  
 Bir yorum yaz:
- 

?lgin? ger?ekten. Sorsan tek tek hepsine d?m d?z giderim ama ka??rmadan izliyorum. Samimi geliyor bana herhalde. Eklemek gerek program tamamiyle kurgu. Ertem bir?ey s?ylicem diyor ?at g?r?nt?ye o konuyla ilgili g?rsel geliyorAslı Berkay Tenteriz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lkenin en iyi program?.Her ak?am olsa her ak?am izlerim.Her birini ayr? ayr? seviyorum.  
 Bir yorum yaz:
- 

Netten a?t?m. Ford?uluk. sdlgnlsdgdfAslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi ?ok ?ey ka??r?yosun bence ya ?uan star tv parampar?a dizisini sinan engin yorumluyorAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek izlemeyen benim san?r?m. Kanal? listeden silmi?im.   
 ?ok korkuyorum futbol konu?acaklar diye futbol konu?ulunca de?i?tiriyorum bi o zaman ?ekilmiyor 
 Bir yorum yaz:
- 

?lkenin en iyi program?.Her ak?am olsa her ak?am izlerim.Her birini ayr? ayr? seviyorum.
 Bir yorum yaz:
- 

Hayir bi de izleyip sunlara rayting yaptiriyorsunuz. Sonra daha cok beyinsiz adam izlemek durumunda kaliyoruz tv kanallarinda. Hayret.
 Bir yorum yaz:
- 

Abi ?ok ?ey ka??r?yosun bence ya ?uan star tv parampar?a dizisini sinan engin yorumluyorAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek izlemeyen benim san?r?m. Kanal? listeden silmi?im.   
 ?ok korkuyorum futbol konu?acaklar diye futbol konu?ulunca de?i?tiriyorum bi o zaman ?ekilmiyor  
 Bir yorum yaz:
- 

?u Rasim'in sordu?u me?hur sorunun videosunu nereden bulabiliriz ?  
 Bir yorum yaz:
- 

- 

Beyaz Futbol

Futbol d???nda her ?ey konu?uldu?u i?in buraya a??y?m dedim
 Bence T?rkiyedeki en komik program  
 Bir yorum yaz:

T?yler diken diken
 T?yler diken diken 

Bir yorum yaz: