Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa?as?n geyik
Ben bu adamlara k?zm?yorum. Futbol program? yapan adamlar var zaten. R?dvan, G?ntekin, Metin Tekin ?.?zen....
B?ylesi de laz?m kafa da??l?yor
Aha uzayl?lar ba?lad?k
Bir yorum yaz:
-
Ya?as?n geyik
Ben bu adamlara k?zm?yorum. Futbol program? yapan adamlar var zaten. R?dvan, G?ntekin, Metin Tekin ?.?zen....
B?ylesi de laz?m kafa da??l?yor
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berkay Tenteriz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lkenin en iyi program?.Her ak?am olsa her ak?am izlerim.Her birini ayr? ayr? seviyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek izlemeyen benim san?r?m. Kanal? listeden silmi?im.
?ok korkuyorum futbol konu?acaklar diye futbol konu?ulunca de?i?tiriyorum bi o zaman ?ekilmiyor
Bir yorum yaz:
-
?lkenin en iyi program?.Her ak?am olsa her ak?am izlerim.Her birini ayr? ayr? seviyorum.
Bir yorum yaz:
-
Hayir bi de izleyip sunlara rayting yaptiriyorsunuz. Sonra daha cok beyinsiz adam izlemek durumunda kaliyoruz tv kanallarinda. Hayret.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek izlemeyen benim san?r?m. Kanal? listeden silmi?im.
?ok korkuyorum futbol konu?acaklar diye futbol konu?ulunca de?i?tiriyorum bi o zaman ?ekilmiyor
Bir yorum yaz:
-
?u Rasim'in sordu?u me?hur sorunun videosunu nereden bulabiliriz ?
Bir yorum yaz:
-
-
Beyaz Futbol
Futbol d???nda her ?ey konu?uldu?u i?in buraya a??y?m dedim
Bence T?rkiyedeki en komik program
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: