Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2020 elemeleri : T?RK?YE - Arnavutluk ma??
??k?ş
X
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFransa maci cok kotu zamana denk geldi. Insallah olaysiz gecer o gun ama sanmiyorum.
Gurbetcilerin cok dikkatli olmasi lazim, Paris?te pkklilar kalabalik.
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFransa maci cok kotu zamana denk geldi. Insallah olaysiz gecer o gun ama sanmiyorum.
Gurbetcilerin cok dikkatli olmasi lazim, Paris?te pkklilar kalabalik.
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Fransizlara kalmis bir olay. Onlar da dunyada en son guvenecegim millet, ozellikle bu mevzuda kimin yaninda olduklari belli.
Polis bizimkileri korumazsa ortalik savas alanina donecek diye korkuyorum ben. Allah korusun.
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Yesildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ENOL G?NE?'E KRAVAT TEPK?S?
A Milli Tak?m?m?z ile grupta harikalar yaratan Teknik Direkt?r ?enol G?ne?, Fenerbah?eli taraftarlar?n tepkisini ?ekti. Ma?a bordo-mavi kravat ile gelen G?ne?, sosyal medyada yerden yere vuruldu.[ATTACH]14059[/ATTACH]
100% gayse'den 99.9% febe'den nefret ederim!!! Fikret Orman ?ST?FA!
Yorum Yap
-
Yanl?z Emre Can ve G?ndo?an a??r karaktersiz ??kt?lar. Bu golden sonra ki askere selam?n? be?enmi?tiler sosyal medyada, akabinde gelen tepkiler ?zerine geri ?ekmi?ler. Siz ve mesut gibi almanlar? se?enlere ve g?t girenlere m?stehak. Suat Serdar da ayn? bok. Pes de tak?m?mda olsan?z derhal satard?m! Hain herifler.
100% gayse'den 99.9% febe'den nefret ederim!!! Fikret Orman ?ST?FA!En son düzenleyen Sezgin Yeşildal; 14-10-2019, 10:55.
Yorum Yap
Yorum Yap