Elemelerde henüz gol yememiş olmamız da ayrı bir nokta... evet üst düzey diyebileceğimiz ilk maçımızı oynadık ancak şu ana kadar gol yemeden 3 maçta 8 gol atmak da ayrı bir başarı benim için... kaldı ki bu 8 golü 6 farklı oyuncu attı... 2 gol atan Cenk ve Kaan Ayhan oldu sadece... bu da oyun pratiğinin farklı oyuncuları kapsadığını gösteriyor bana... ben bu jenerasyondan umutluyum...
arda, emre, caner, burak, volkan gibi kutuplaşmış bir nesilden bu nesile hızlı geçiş yapmamız gerekiyor artık... cenk sonrasından burak ın da oynayabileceğini düşünmüyorum ben... emre nin de artık abilik haricinde katabileceği bir şey kalmadı...
hersey kadron kadar hikaye anlatip durmayin. Besiktas’in 7-8 posizyonda eksik oyuncusu var. 3-4 posizyonda gercekten hocanin isteyebilicegi oyuncu var. Transfer donemi yazsa eline bu kadroyu hangisini alabilirsin hikaye. Eylul ayinda sozlesmesi elinde kapi kapi gezen bitik oyuncularla anlasmaya calismakla bu isler olmuyor. Zimba gibi cocuklar iste milli takim yuru diyorsun kosuyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kadar alışmışım ki adama Bilic konuşuyor sandım İşini çok iyi yapıyordu gerçekten
Milli maçlar için anlaşılmıştır... kendisini bırakacaklarını sanmıyorum... yani en azından öyle olmalı... insan olarak çok kaliteli... işini de çok çok iyi yapıyor...
Aslı Levent.Sahin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Şenol Güneşin şuan ki ruh hali ile bizdeki son 2 yılki ruh halini kıyaslayın neden başarısız olduğumuzu anlarsınız...
İşte o yüz ifadesi niye vardı? Bence yönetimin payı var en çok. Tff nin mhk nin medya nın payı var. Yediler bitirdiler. Bizde yeterince sahip çıkmadık. Haliyle yüzü asıktı.
Ali ECE : O kadar mutluyum ki Şampiyonlar Ligi'nde namağlup liderlik getirdiğinde bile Şenol Güneş’in teknik direktörlüğünü sorgulayan, ayağını kaydıran sözde Beşiktaş yöneticilerine bu gecelik sövmeyeceğim. Onların futbol cehaleti Türkiye'nin büyük kazancı oldu
Aslı Erkan Ünsalan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Her şey güzel hoşta şu rakip takımın milli marşını ıslıklanmasını hiç sevmiyorum..Hepte Konya’da oluyor bu..
Rezillikten başka birşey değil resmen ben utanıyorum tv karşısında bir de saygı duruşlarında sessiz kalamamak bu ikisi bizim saygısız toplumun aynası resmen
O kadar alışmışım ki adama Bilic konuşuyor sandım İşini çok iyi yapıyordu gerçekten
Milli maçlar için anlaşılmıştır... kendisini bırakacaklarını sanmıyorum... yani en azından öyle olmalı... insan olarak çok kaliteli... işini de çok çok iyi yapıyor...
Abdullah hoca tesisleri gezerken Halil'de oradaydı.Sıkıntı yok.
Mesajı göster
Her şey güzel hoşta şu rakip takımın milli marşını ıslıklanmasını hiç sevmiyorum..Hepte Konya’da oluyor bu..
Rezillikten başka birşey değil resmen ben utanıyorum tv karşısında bir de saygı duruşlarında sessiz kalamamak bu ikisi bizim saygısız toplumun aynası resmen
Bazı ülkelerin milli marşı ıslıklanmalı. Fransa bu ülkelerden birisi. Ha hocasına oyuncusuna seyircisine saygı gösterilmeli hangi rakip olursa olsun. Ama Fransanın milli marşını bende ıslıklarım. O Bayrak altında o Marş eşliğinde kaç sivil öldürüldü kaç ülke sömürüldü tahmin etmek güç. Bugün de aynı siyasetleri devam ediyor. Milli Marş siyasi bir simgedir. Dolayısıyla bazı ülkelerin marşı ıslıklanmalı. En azından kıydıkları canların hatrına. Ayrıca bunlar ezelden beri Islam düşmanı müslüman düşmanı türk düşmanı. Bizim bayrağımıza marşımıza saygı göstereceklerini mi sanıyoruz? Olay çıkarmak yok ama marşlarını ıslıklamak haklı bir tepkidir dış politikalarına. Aynısı İsrail ABD İngiltere gibileri için de geçerli.
Mesajı göster
Başkalarının değerlerini hiçe sayan, bencik, ahlaksız bir toplumuz. Iki yüzlülük,riya üç kagitcilik her türlü pislik bizde.
Mesajı göster
Bazı ülkelerin milli marşı ıslıklanmalı. Fransa bu ülkelerden birisi. Ha hocasına oyuncusuna seyircisine saygı gösterilmeli hangi rakip olursa olsun. Ama Fransanın milli marşını bende ıslıklarım. O Bayrak altında o Marş eşliğinde kaç sivil öldürüldü kaç ülke sömürüldü tahmin etmek güç. Bugün de aynı siyasetleri devam ediyor. Milli Marş siyasi bir simgedir. Dolayısıyla bazı ülkelerin marşı ıslıklanmalı. En azından kıydıkları canların hatrına. Ayrıca bunlar ezelden beri Islam düşmanı müslüman düşmanı türk düşmanı. Bizim bayrağımıza marşımıza saygı göstereceklerini mi sanıyoruz? Olay çıkarmak yok ama marşlarını ıslıklamak haklı bir tepkidir dış politikalarına. Aynısı İsrail ABD İngiltere gibileri için de geçerli.
Gesendet von meinem ANE-LX1 mit Tapatalk
Hamit kardeşim orası siyasi arena değil, siyasi arena olsaydı inan hiç bir ülkeyle maç bile yapmamamız gerekirdi. Yada her ülke her ülkenin milli marşını ıslıklaması gerekirdi. Şimdi Fransa’da yada herhangi bir ülkede bizim milli marşımız ıslıklansa bu bizimde hoşumuza gitmezdi. Ona bakarsan en büyük terör destekçisi Almanya’dır ama onların milli marşını hiç ıslıklamadık?Madem o ülkelerden futbolcuda getirmeyelim?Konu siyaset olursa konu çok fazla uzar gider..
Mesajı göster
Gesendet von meinem ANE-LX1 mit Tapatalk
Hamit kardeşim orası siyasi arena değil, siyasi arena olsaydı inan hiç bir ülkeyle maç bile yapmamamız gerekirdi. Yada her ülke her ülkenin milli marşını ıslıklaması gerekirdi. Şimdi Fransa’da yada herhangi bir ülkede bizim milli marşımız ıslıklansa bu bizimde hoşumuza gitmezdi. Ona bakarsan en büyük terör destekçisi Almanya’dır ama onların milli marşını hiç ıslıklamadık?Madem o ülkelerden futbolcuda getirmeyelim?Konu siyaset olursa konu çok fazla uzar gider..
Bunları biliyorum. Sadece marş özelinde konuştum, yoksa siyasi arena olmadığını biliyorum.
Yorum Yap