Aslı Ozan K?se tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2020 Eleme Ma?? : T?rkiye - Fransa
??k?ş
X
-
Elemelerde hen?z gol yememi? olmam?z da ayr? bir nokta... evet ?st d?zey diyebilece?imiz ilk ma??m?z? oynad?k ancak ?u ana kadar gol yemeden 3 ma?ta 8 gol atmak da ayr? bir ba?ar? benim i?in... kald? ki bu 8 gol? 6 farkl? oyuncu att?... 2 gol atan Cenk ve Kaan Ayhan oldu sadece... bu da oyun prati?inin farkl? oyuncular? kapsad???n? g?steriyor bana... ben bu jenerasyondan umutluyum...
arda, emre, caner, burak, volkan gibi kutupla?m?? bir nesilden bu nesile h?zl? ge?i? yapmam?z gerekiyor art?k... cenk sonras?ndan burak ?n da oynayabilece?ini d???nm?yorum ben... emre nin de art?k abilik haricinde katabilece?i bir ?ey kalmad?...
Yorum Yap
-
hersey kadron kadar hikaye anlatip durmayin. Besiktas?in 7-8 posizyonda eksik oyuncusu var. 3-4 posizyonda gercekten hocanin isteyebilicegi oyuncu var. Transfer donemi yazsa eline bu kadroyu hangisini alabilirsin hikaye. Eylul ayinda sozlesmesi elinde kapi kapi gezen bitik oyuncularla anlasmaya calismakla bu isler olmuyor. Zimba gibi cocuklar iste milli takim yuru diyorsun kosuyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTerc?man Halil Yaz?c?o?lu da kul?pten ayr?ld? m??
Yorum Yap
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol G?ne?in ?uan ki ruh hali ile bizdeki son 2 y?lki ruh halini k?yaslay?n neden ba?ar?s?z oldu?umuzu anlars?n?z...
Gesendet von meinem ANE-LX1 mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Euro 2020 Eleme Ma?? : T?rkiye - Fransa
Ali ECE : O kadar mutluyum ki ?ampiyonlar Ligi'nde nama?lup liderlik getirdi?inde bile ?enol G?ne??in teknik direkt?rl???n? sorgulayan, aya??n? kayd?ran s?zde Be?ikta? y?neticilerine bu gecelik s?vmeyece?im. Onlar?n futbol cehaleti T?rkiye'nin b?y?k kazanc? oldu
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildiEn son düzenleyen Abidin Uslu; 09-06-2019, 02:03.
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer ?ey g?zel ho?ta ?u rakip tak?m?n milli mar??n? ?sl?klanmas?n? hi? sevmiyorum..Hepte Konya?da oluyor bu..
Yorum Yap
-
Aslı Eren Gokhan Ak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTerc?man Halil Yaz?c?o?lu da kul?pten ayr?ld? m??
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer ?ey g?zel ho?ta ?u rakip tak?m?n milli mar??n? ?sl?klanmas?n? hi? sevmiyorum..Hepte Konya?da oluyor bu..
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer ?ey g?zel ho?ta ?u rakip tak?m?n milli mar??n? ?sl?klanmas?n? hi? sevmiyorum..Hepte Konya?da oluyor bu..
Yorum Yap
-
Aslı Bora Barut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?nk? galibiyet ?enol G?ne?in 2 y?ld?r Be?ikta?ta yapt??? hatalar? vurdum duymaz hallerini ?rtm?? g?r?n?yor. Bal?k haf?zam?z direk devreye girdi.
Yorum Yap
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer ?ey g?zel ho?ta ?u rakip tak?m?n milli mar??n? ?sl?klanmas?n? hi? sevmiyorum..Hepte Konya?da oluyor bu..
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer ?ey g?zel ho?ta ?u rakip tak?m?n milli mar??n? ?sl?klanmas?n? hi? sevmiyorum..Hepte Konya?da oluyor bu..
Yorum Yap
Yorum Yap