Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Uluslar Ligi
??k?ş
X
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn son ?stanbul'da T?rkiye - Kazakistan ma??n? vermi?lerdi galiba o da TT Arena'dayd?. Vodafone Park'da hala milli ma? oynanmad?. ?u milli ma?lar?n art?k tekrar ?stanbul'da oynanmas? gerekti?ini d???n?yorum.
Saniyorum 3 buyuk klubun stadlarinda oynatmamalarinin nedeni boyle birsey. Bu nedeni desteklemiyorum, biraz pire icin yorgan yakmak gibi geliyor, ama sanki bundan dolayi vermiyorlar maclari artik 3 buyuk klubun stadlarina.
Yorum Yap
-
Aslı Canberk Atilla tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn son ?stanbul'da T?rkiye - Kazakistan ma??n? vermi?lerdi galiba o da TT Arena'dayd?. Vodafone Park'da hala milli ma? oynanmad?. ?u milli ma?lar?n art?k tekrar ?stanbul'da oynanmas? gerekti?ini d???n?yorum.
Saniyorum 3 buyuk klubun stadlarinda oynatmamalarinin nedeni boyle birsey. Bu nedeni desteklemiyorum, biraz pire icin yorgan yakmak gibi geliyor, ama sanki bundan dolayi vermiyorlar maclari artik 3 buyuk klubun stadlarina.
Yorum Yap
-
Aslı Canberk Atilla tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn son ?stanbul'da T?rkiye - Kazakistan ma??n? vermi?lerdi galiba o da TT Arena'dayd?. Vodafone Park'da hala milli ma? oynanmad?. ?u milli ma?lar?n art?k tekrar ?stanbul'da oynanmas? gerekti?ini d???n?yorum.
Yorum Yap
-
Son y?llar?n y?kseli?te olan tak?m? ?zlanda ?svi?re kar??s?nda bozguna u?ray?p 6-0 yenildi. Ulusal Lig grubundaki rakiplerimiz bizden ?st?n.Rusya'y? kendi evimizde yenemedi?imize g?re deplasmanda hi? yenemeyiz.?sve?'e kar?? keza ?yle.Grubu 0 puanla sonuncu bitirip C Ligine d??eriz muhtemelen.
Yorum Yap
-
Aslinda kemik kadro cok net ve cok iyi cogunlugu genc isimler var.
Sadece bence stoperdw 2.isim ve hucumda kanatlardaki 2.isim su ana net degil o bolgede 2.iyi isimler yok.
Zeki-caglar-okay-ozzy-yusuf-cengiz-cenk
Sunlarin yas ortalamasi kac daha yazik olucak bu kadroya bu jeneraayona.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslinda kemik kadro cok net ve cok iyi cogunlugu genc isimler var.
Sadece bence stoperdw 2.isim ve hucumda kanatlardaki 2.isim su ana net degil o bolgede 2.iyi isimler yok.
Zeki-caglar-okay-ozzy-yusuf-cengiz-cenk
Sunlarin yas ortalamasi kac daha yazik olucak bu kadroya bu jeneraayona.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap