Bu hakan milan da nas?l oynuyor adam resmen baltalad? tak?m? nuri ve hakan ne oynuyor ben bilmiyorum
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Uluslar Ligi
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Ali Caliskan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu hakan milan da nas?l oynuyor adam resmen baltalad? tak?m? nuri ve hakan ne oynuyor ben bilmiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Kamil Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Caliskan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu hakan milan da nas?l oynuyor adam resmen baltalad? tak?m? nuri ve hakan ne oynuyor ben bilmiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Valla hakan dan daha sansli bir almanci daha tanidim hamit altintop.
Adam o yetenekle bayern real madrid oynadi tez konusudur.
Hucumcu orta saha diye basladi defansif orta sahami sag bek mi belli degil bitirdi.
Hakan da masallah inanilmaz bi yetenekmis gibi her gelen hoca sirf ona yer acmak icin kanatta oynatiyor forvet oynatiyor ama kesemiyor.
Bu takimin orta sahasi okay-ozzy-yusuf dur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Caliskan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu hakan milan da nas?l oynuyor adam resmen baltalad? tak?m? nuri ve hakan ne oynuyor ben bilmiyorum
K?saca futbol eski futbol de?il, Hakan gibiler bile bu ortamda y?ld?z(!) kategorisinde..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Caliskan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu hakan milan da nas?l oynuyor adam resmen baltalad? tak?m? nuri ve hakan ne oynuyor ben bilmiyorumEn son düzenleyen Talha Karanfiler; 08-09-2018, 01:42.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Caliskan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu hakan milan da nas?l oynuyor adam resmen baltalad? tak?m? nuri ve hakan ne oynuyor ben bilmiyorum
Yorum Yap
-
?kinci yar?y? izledim ve bende be?endim tak?m?, 90. Dakikada bile bir disiplin ile h?cum etmeye cal???ld?.
?a?lar muazzam yetenek, toplu ??k??lar geriden oyun kurmalar t?m defans? toparlay?m derken pozisyon hatalar? oldu tabi ki ama uyumlu bir defans hatt?nda ?ok y?kseklere ??kabilecek bir potansiyel bence.
Onun d???nda Cengiz ?ener'e ?ok iyi alanlar a?t? ama ?ener i?te, kritik noktada mavi ekran veriyor, tavan? bu kadar. Hakan ise bekini hapsetti, akan oyunda hi? yok, Milan onun zirvesi oldu giderek a?a??ya d??meye ba?lar ??nk? 10 sene ?ncenin top?usu.
Son olarak ?enol hocam, milli tak?m seni bekler. Hadi d?n ve yar?m b?rakt???n i?i tamamla l?tfen.
SM-G930F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap