Aslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2018 - 2019 Sezonu
??k?ş
X
-
kesinlikle panter kesilecek ahada buraya yaz?yorum. antalya kalecisini g?rd?k ba?ak ma??nda kova oldu, bizim ma?ta kedi yutmu? gibiydi.
-
Spartak T?rnava da yeniyor Anderlecht'i.Fener zor ??kar bu gruptan
Bir yorum yaz:
-
Korner in ba??nda ?smail. Frikik ba??nda ?smail. B?yle bir tak?m ile oynayaca??z bu hafta.
Bir yorum yaz:
-
Ne kadar k?t? durumda olursa olsun, bizim ma?ta ay? ge?mesin kaleye. Harun'dan baya ekmek yeriz gibi g?r?n?yor. Tabi yine bizim ma?ta panter kesilmezse.
Bir yorum yaz:
-
Ke?ke ay? olsayd? bunlar?n kalesinde.Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??te o y?zden takip edeyim bu ma? dedim ben de ama top gelmedi adama.Onun da can? s?k?lm?? top gelince ?ov yap?yorAslı Samet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lgilenmi?tik bir ara. Karius olmasa gelmesini istemi?tim..Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBaya ??lg?n bir adam bu Livakovic,iyi de kurtard?
SM-G610F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
.gif)
Bir yorum yaz:
-
??te o y?zden takip edeyim bu ma? dedim ben de ama top gelmedi adama.Onun da can? s?k?lm?? top gelince ?ov yap?yorAslı Samet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lgilenmi?tik bir ara. Karius olmasa gelmesini istemi?tim..Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBaya ??lg?n bir adam bu Livakovic,iyi de kurtard?
Bir yorum yaz:
-
?lgilenmi?tik bir ara. Karius olmasa gelmesini istemi?tim..Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBaya ??lg?n bir adam bu Livakovic,iyi de kurtard?
Bir yorum yaz:
-
ahahhaha ulan stoper napiyon lan
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
bizi Harundan Allah korumu?.
?enol hocaya onermisler o da istememi? deniyordu, bir bildi?i varm?? demek ki ?al??t??? kaleci sonu?ta
TA-1012 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Fenere duran toptan gol atmak kadar kolay bir?ey yok sanki her korner alt?pasa d??erek tehlike yarat?yor.
Bir yorum yaz:
-
cok baliklar ya kac tane direkten dondu kac tane yanlislikla kaleciye carpti cizgiden cikanlar kale onu adamlarin iceri atamadigi. 10 olmalik mac
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: