Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2018 - 2019 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Samet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYan toplar felaket. Yaz?n kenare bizim 1 tane duran toptan gol?m?z var..
SM-G610F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Yan toplar felaket. Yaz?n kenare bizim 1 tane duran toptan gol?m?z var..
SM-G610F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
bunlar?n yanl??l?kla ?n elemeleri ge?ip CL ye kat?ld???n? ve ard?ndan liverpool, psg ve napolili gruba d??t???n? hayal bile edemiyorum bi fenerli olsam hi?bi ma?a ??kmak istemezdim.
Bir yorum yaz:
-
Birde vizyon mizyon diyorlar. Bu tak?mdaki gen?ler dahil bir nane olmaz hi?birinden. Frey i g?rd?m Larin e ??k?r ettim.
Bir yorum yaz:
-
Ne g?zel ma? yaa.
Bol goll?
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterZagreb de iyi oynuyor yaln?z, fener k?t? diye onlar? da es ge?memek laz?m.
Bir yorum yaz:
-
Feda sezonunda Avrupa da ?at?r ?at?r top oynad?k. Feyenoord u hoplatt?k. Arsenal elimizden ka?t?. Liverpool u eledik. Deli gibi alay ettikleri sezon bile b?yle rezil olmad?k. ?u an ki fener kadrosundan cac?k bile olmaz. Her biri birbirinden le?. ?u adam gelsin diyebilece?im birisi yok. Ha forvet yok slimani belki 😂
Bir yorum yaz:
-
Zagreb de iyi oynuyor yaln?z, fener k?t? diye onlar? da es ge?memek laz?m.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraha basladilar Besiktas maci taktik hazirligi bu resmen firat olsa bizden biri atilirdi bu kargasada
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Ama aferin lan Elif sana daha ka? ya??ndas?n b?rakm?yorsun tak?m arkada??n? arkada? de?il o ama neyse aferin sana ?ocuk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: