oha ya ben boyle balli takim gercekten dunyada gormedim bunlarin kaleleri falan okunmus olmali. rakiplerin 10 net posizyonun biri geciyor anca cizgiyi.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
o vermedi?i penalt? gs lehine ma??n skoruna etki edecek bak?n g?r?n
Bir yorum yaz:
-
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamlar?n aleyhine burda bile penalt? vermiyorlar ya hahahahAslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupada bile kollan?yor Muslera ?ok acayip. ?ok net penalt?y? vermedi hakem
Bir yorum yaz:
-
aq bize olsa penalt? k?rm?z? kart ma? 15.dk da bitmi?ti bizim i?in . 5-0 yenilirdik
Bir yorum yaz:
-
NET Penalt? ayr?ca faulu belhanda yapt? cincon lehine faul verildi....
Bir yorum yaz:
-
Bak?n bu derin ?alatasaray i?te. Resmen Frans?z lobisi. Net penalt? k?rm?z?, hakem Frans?z
Bir yorum yaz:
-
Ohaaa muslera burada da mi torpilli yuh!!!! Bu kadar bariz penalti nasil atlanir. Direk penalti kirmizilik posizyon eskiden olsa
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Avrupada bile kollan?yor Muslera ?ok acayip. ?ok net penalt?y? vermedi hakem
Bir yorum yaz:
-
Schalke hucum hatti nasil vizir vizir yerinde durmuyor nasil hareketli kurban oldugum yradan boyle insanlar bize gonderse bi kere de lens geldi sirtinda ayi tasir zehir gibi dedik adam yuruyemiyor.
Bizimkiler agir agir dusunurek 2 saate hucum ediyor adamlar tac kullanmak icin bile can atiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Apaydin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCartlon Cole ismini an?msayan varm?. ingiltereden ?ok gen? ya?ta bir yetenek Bize gelecek diye haberler ??km??t? 10 sene ?nce. ne heyecan yapm??t?k adam? izlemeden tan?madan bir iki ma? ve videosuyla. maregan?n tipe bak?nca bana o futbolcu akl?ma geldiErol Kaynar'?n se?im vaadiydi ve sonras?nda bir iki kere daha g?ndeme gelmi?ti diye hat?rl?yorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Emre Kurtoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiri ?u Fato?a desin biz daha ge?en sene ezdiydik Portoyu
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: