Aslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
-
diyorum ?alke moskovay? yener.fernandes d???nda ??p tak?m.gs ?alkeyi i?erde yenemez.ben galibiyet bekliyordum ?alkeden olmad?.??kamaz art?k gs gruptan.benim istedi?im oldu.?L den elensin ama uefaya gelsin.ligte tek kalmas?n. bu senaryo ger?ekle?ecek.
Bir yorum yaz:
-
Ge?en sene bizim oynad???m?z oyunla ?u yav?aklar?n oynad??? oyun aras?nda da?lar kadar fark var. Lafta Avrupa fatihi ama sahada kedi gibiler ma?allah
Bir yorum yaz:
-
Schalke hem fizik hem de teknik olarak ezdi resmen Gs'yi. Forvetleri kaliteli olsa yenmislerdi maci.
Gs gruptaki son puanini aldi, 4 puanla grubu bitirir.
Bir yorum yaz:
-
Simdi schalkeliler uzuldu bunlar sevindi ya ben boyle futbolun ta icine ediyim ya adaletsizligin bu kadari
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Grubun lideri 7 puanda ve gs deplasman?na gelecek grubun 2.si 5 puan da ve gs oraya deplasmana gidecek bu mallar 4. Olursa sas?rmam ayr?ca gruptan ilk 2 de c?kma sanslar? kalmad? bu skorla birlikte
Bir yorum yaz:
-
Gene ballar? tuttu bu yosmalar?n art?k kald?ram?yorum bunlar?n ballar?n? ?aklaban soytar? terimi falan neyse bu skorda iyi
Bir yorum yaz:
-
Yaz?k ya valla yaz?k. Adaleti yok futbolun. Hakem resmen 1 puan verdi itlere
Bir yorum yaz:
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkarius fln diyoruz da hakikaten muslera inanilmaz bir seviye.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkarius fln diyoruz da hakikaten muslera inanilmaz bir seviye.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkarius fln diyoruz da hakikaten muslera inanilmaz bir seviye.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: