Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
3 ma?t?r gol atam?yor kekolar, bu ma? isabetli ?utlar? dahi yok hen?z. Ke?ke bir sonraki ma? Rusya'da yenilseler de son ma?a 4. olmamak i?in ??ksalar
-
Ba, Gomez, Aboubakar, Cenk ?okta ?anss?z de?iliz hepsini izledik i?te son y?llarda. Cenk gideli hasretiz i?te. Ocakta 1 y?l olacak.Aslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonlar ligi ma?lar?n? izlerken tek ?z?nt?m millette ne forvetler var ya
loserbah?e nin ?ampiyonlar ligi hasreti gibi forvet hasreti ?ekiyorum
Bir yorum yaz:
-
?ampiyonlar ligi ma?lar?n? izlerken tek ?z?nt?m millette ne forvetler var ya
loserbah?e nin ?ampiyonlar ligi hasreti gibi forvet hasreti ?ekiyorum
Bir yorum yaz:
-
O?uzhan ve tolgay+ 22 milyon verelim sulh i?inde ??z?ls?n bu i? 👍🏻Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir forza klasi?i; Uth sakatlan?p oyundan ??kt?Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUth iyi top?u dicektim ki adam zaten 23 milyonmu?
Bir yorum yaz:
-
Bizim gruba laf atanlar?n ?u grupta d??t??? acizli?e bak.
Bir yorum yaz:
-
Adamlar?n pas organizasyonunda bir tema var bo? bo? pasla?m?yorlar.
Bo?a ka?an, doluya ka?an hep bir plan?n par?as?.
Bir yorum yaz:
-
Bizde zaten kanattan ?yle ceza sahas? d???na do?ru, yerden pas gitmez ve b?yle bir pozisyon geli?mezdi.Top kanada geldi?inde,hatta gelmedi?inde bile ceza sahas?na direkt orta kesliyor bizdeAslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdam ne guzel gol att? ya.tak d?ye koseye sak?n b? sek?lde b?rakt?.oguzhan vs b?r? olayd?.kes?n o poz?syonda pas ver?r yada onundek? adama capt?r?rd? topu
Bir yorum yaz:
-
Yar?n bas?n ?i?irir yine, deplasmanda iyi oynad?k kaybettik diye. Adamlar yenilse bile ?v?l?yor
Bir yorum yaz:
-
?u yabanc?lar?n trib?nlerede hayran?m bizdeki gibi bo? bo? ba??rm?yorlar aksine gerekti?i yerde m?kemmel efektler var..goller olsun anonslar olsun ?ok zevkli...bizde ba??r ?a??r davul zurna ba?ka bir?ey yok
Bir yorum yaz:
-
Adam ne guzel gol att? ya.tak d?ye koseye sak?n b? sek?lde b?rakt?.oguzhan vs b?r? olayd?.kes?n o poz?syonda pas ver?r yada onundek? adama capt?r?rd? topu
Bir yorum yaz:
-
Bir forza klasi?i; Uth sakatlan?p oyundan ??kt?Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUth iyi top?u dicektim ki adam zaten 23 milyonmu?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: