Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
Iki mactir en cok begendigim adami schalke de su sag kanatlari italyan/alman karisimi yasida baya varmis ama al bek e cek saglam adam.
Bi de savunmalarindaki kara cocuk.
Kizilyildizin forvetide bugun baya iyidi senol hocalik adam agir biraz ama topu alis vurusu falan cenk i animsatti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
ba gomez aboubakar cenk ten love larin e d??mek a??r oldu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Muammer ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Bentaleb ne g?zel toplad? ortasahay? ?yle. Yedek duraca??na bize vermezler mi acabaama kesti resmen gsyi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Bentaleb ne g?zel toplad? ortasahay? ?yle. Yedek duraca??na bize vermezler mi acaba
Bir yorum yaz:
-
?u Bentaleb ne g?zel toplad? ortasahay? ?yle. Yedek duraca??na bize vermezler mi acaba
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
ba gomez aboubakar cenk ten love larin e d??mek a??r oldu
Bir yorum yaz:
-
kim ne derse desin artik gs fb falan ayirmiyorum bizim takimlar cok istikrarsiz. Porto gibi olacaksin gerisi hikaye. Macta son dakika bardaktan bosalircasina yagmur yagiyor abartisiz bu tabiri soyluyorum herif bu vurdu topa o zeminde falsoyla 3 metre disaridan cevirip koseye golu yapti. Bizim tarihimizde boyle kac gol vardir bilmiyorum ben hic izlemedim acikcasi.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonlar ligi ma?lar?n? izlerken tek ?z?nt?m millette ne forvetler var yaloserbah?e nin ?ampiyonlar ligi hasreti gibi forvet hasreti ?ekiyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonlar ligi ma?lar?n? izlerken tek ?z?nt?m millette ne forvetler var yaloserbah?e nin ?ampiyonlar ligi hasreti gibi forvet hasreti ?ekiyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ndiaye ve rodrigues bizim maca kadar ceza alir kesin. Birde Belhanda bi sekilde oynayamazsa bize karsi biz bunlari delik desik ederiz. Bizim oynadigimiz les futbola guvenmiyorum ama bu ucu acik ara en onemli topculari
Bir yorum yaz:
-
G?ld?k e?lendik persembe de bizim ruhsuzlar? izleyecegiz maalesef 😕 ayr?ca bunlarda ki bal bizde yok bize at?lan her sut gol oluyor anas?n? satay?m
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonlar ligi ma?lar?n? izlerken tek ?z?nt?m millette ne forvetler var yaloserbah?e nin ?ampiyonlar ligi hasreti gibi forvet hasreti ?ekiyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ndiaye ve rodrigues bizim maca kadar ceza alir kesin. Birde Belhanda bi sekilde oynayamazsa bize karsi biz bunlari delik desik ederiz. Bizim oynadigimiz les futbola guvenmiyorum ama bu ucu acik ara en onemli topculari
Bir yorum yaz:
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u yabanc?lar?n trib?nlerede hayran?m bizdeki gibi bo? bo? ba??rm?yorlar aksine gerekti?i yerde m?kemmel efektler var..goller olsun anonslar olsun ?ok zevkli...bizde ba??r ?a??r davul zurna ba?ka bir?ey yok
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: