Messi b?rak?r art?k herhalde milli tak?m?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
FIFA 2018 D?nya Kupas? Rusya
??k?ş
X
-
Yugoslav ekol? bu bizimkiler gibi de?iller. Bizim yerli jenerasyon dangalaklardan olu?uyor.Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRezilsin Messi.. kimse SADECE tak?ma ba?lamas?n..
Oldu bitti CR7 diyorum.. gururluyum
Yorum Yap
-
Hocam ne yaz?g? 7-0 b?tecek mact?.yen?lmey? sonuna kadar hakett?ler benceAslı Huseyin Can Aydin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryaz?k oldu kostarikaya valla.
Yorum Yap
-
Ma? berabereyken 75 de yatmaya baslad?lar o y?zden cok iyi oldu. B?yle tak?mlar yenilince seviniyorum valla.Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam ne yaz?g? 7-0 b?tecek mact?.yen?lmey? sonuna kadar hakett?ler benceAslı Huseyin Can Aydin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryaz?k oldu kostarikaya valla..gif)
Yorum Yap
-
a??r? favori tak?mlar kar??s?nda g??s?z tak?mlar? destekliyorumAslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa? berabereyken 75 de yatmaya baslad?lar o y?zden cok iyi oldu. B?yle tak?mlar yenilince seviniyorum valla.Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam ne yaz?g? 7-0 b?tecek mact?.yen?lmey? sonuna kadar hakett?ler benceAslı Huseyin Can Aydin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryaz?k oldu kostarikaya valla..gif)
neymar?n o sa?ma sapan penalt? alma ?abas?ndan sonra o kadar direnmi?ken 1 puan? alsalard? ke?ke diyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap