Gruplara bakay?m dedim hangisi takip edilir diye di?e dokunur bir tek D grubu var
di?et gruplarda ise tek ma? izlemen yeterli gibi. ?rnek ?spanya-Portekiz ma??n? izleyip B grubuna bi daha bakmaya gerek yok
Sonraki turdan sonra takip edilir kupa
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
A??l?? Ma??
14 Haziran - Rusya-Suudi Arabistan
A grubu : 1-Uruguay 2-Rusya 3-M?s?r 4-Suudi Arabistan
B grubu : 1-?spanya 2-Portekiz 3-Fas 4-?ran
C grubu : 1-Fransa 2-Danimarka 3-Peru 4-Avustralya
D grubu : 1-Arjantin 2-H?rvatistan 3-Nijerya 4-?zlanda
E grubu : 1-Brezilya 2-?svi?re 3-S?rbistan 4-Kosta Rika
F grubu : 1-Almanya 2-Meksika 3-?sve? 4-G?ney Kore
G grubu : 1-Bel?ika 2-?ngiltere 3-Tunus 4-Panama
H grubu : 1-Kolombiya 2-Polonya 3-Senegal 4-Japonya
NOT: Son 16'dan sonraki e?le?meler kendi kafama g?re de?il, belirledi?im ilk 2 s?radaki tak?mlardan yola ??karak FIFA'n?n belirledi?i ma? takvimine g?re olu?turulmu?tur.
Almanya, Fransa ve Brezilya yan?na Arjantin, ispanya ve k?smen ?ngiltere + Bel?ika'y? da ekleyebiliriz iyi tak?mlar olarak. Portekiz'de sistem Ronaldo forvet Quaresma sa? kanat olursa orta kafa oyununu en iyi oynayan tak?m olarak Portekiz de ilerler diye d???n?yorum.
Ka??t ?st?nde en iyi bireysel tak?m en de?erli tak?m FRANSA. Daha sonra s?ras?yla ?SPANYA, ALMANYA ve BREZ?LYA geliyor. Fransa'n?n en pahal? tak?m oldu?unu biliyordum ama, ispanya'n?n brezilya'dan ve almanya'dan ?st?n olmas? de?i?ikmi?. Benim 2 numaram Almanya ve Brezilya olurdu heralde...
Favorim ?u diyebilece?im tak?m yok fakat Almanya'n?n, ?spanya'n?n ve Fransa'n?n en iyi 3 tak?m oldu?unu d???n?yorum. Fransa do?ru ?eyleri ortaya koyabilirse a??k ara bu i?i g?t?rebilirdi belki ama total oyunda ispanya ve almanya bu tarz turnuvalarda 1 ad?m ?ndeler sanki.
?ampiyonluk oran? en d???k tak?m Almanya onu da ekleyelim
D?nya Kupas? iddaa oynayanlar i?in bulunmaz nimettir. 4 y?l ?nce ciddi paralar kazanm??t?k arkada?lar?mla. S?rekli ma? takip eden hasta arkada?lar?n?z varsa, bu durumu nakite ?evirmenizi tavsiye ederim...
Messi'nin muhtmelene son D?nya Kupas?, 2022'deki kupada 36 ya??nda olaca?? i?in o turnuvada olmama ihtimali de var. Bu sene yapt? yapt?, yapamad? bitti o i?
Yorum Yap