Hirvatlar kaybederse mandzukicin sahadaki sacma oyunundan dolayi kaybeder.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
FIFA 2018 D?nya Kupas? Rusya
??k?ş
X
-
?aibeli pislikler. 13 Ofsayt ile ?ampiyon olan le? bir tak?mAslı Kamil Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlarda ki bu bal ; bana bir camia?y? hat?rlat?yor.. t?pk?s?n?n ayn?s? sanki... sadece forma renkleri farkl?..Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPa?alar?ndan ak?yor bal
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
frans?zlar her yerde net kollan?yor
Yorum Yap
-
Bu pozisyonlarda saha icindeki hakemin bir hatasi yok. Cunku izlemesi icin uyarmalar? gerekiyor. Muhtemelen uyarmad? iceridekiler.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDedim ya bu var kime neye g?re i?liyor. Pogba kucaklad? adam?. Fasa fisoAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMandzukicin penalt? pozisyonuna neden bakmad? hakem?
Yorum Yap
-
Kenardaki adamlar net tarafl? o zaman. O da penalt?.Aslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu pozisyonlarda saha icindeki hakemin bir hatasi yok. Cunku izlemesi icin uyarmalar? gerekiyor. Muhtemelen uyarmad? iceridekiler.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDedim ya bu var kime neye g?re i?liyor. Pogba kucaklad? adam?. Fasa fisoAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMandzukicin penalt? pozisyonuna neden bakmad? hakem?
Yorum Yap
-
Hay?r frans?zlar a?lad??? i?in bakt? hakem, a?lamayana VAR yok.Aslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu pozisyonlarda saha icindeki hakemin bir hatasi yok. Cunku izlemesi icin uyarmalar? gerekiyor. Muhtemelen uyarmad? iceridekiler.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDedim ya bu var kime neye g?re i?liyor. Pogba kucaklad? adam?. Fasa fisoAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMandzukicin penalt? pozisyonuna neden bakmad? hakem?
Yorum Yap
-
Ayr?ca bu varda bence kulakl?k konusmalar?n?n dinlenmesi gerekiyor. Mesela icerden uyarcaklar ama hakem izlemeyecek. Olabilir mi bizim ligde hersey olabilir.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKenardaki adamlar net tarafl? o zaman. O da penalt?.Aslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu pozisyonlarda saha icindeki hakemin bir hatasi yok. Cunku izlemesi icin uyarmalar? gerekiyor. Muhtemelen uyarmad? iceridekiler.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDedim ya bu var kime neye g?re i?liyor. Pogba kucaklad? adam?. Fasa fisoAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMandzukicin penalt? pozisyonuna neden bakmad? hakem?
Yorum Yap
-
?ngiltere ma??nda bunun yerine oyuna giren adam ?ok etkiliydi.Niye o adam? oynatm?yor ya?Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan strinic gibi!!!!!
Yorum Yap
Yorum Yap