Net Japonya tur atlar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
FIFA 2018 D?nya Kupas? Rusya
??k?ş
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNet Japonya tur atlar
Bir de Japon'lara ak?ll? derler 90+4 de kontradan gol yedi gerizekal?lar [emoji23]
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNet Japonya tur atlar
Bir de Japon'lara ak?ll? derler 90+4 de kontradan gol yedi gerizekal?lar [emoji23]
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBrezilya-Fransa finali bekliyorum. Bir s?rpriz ya?anmazsa 98 D?nya Kupas?'ndan tam 20 y?l sonra r?van?a ??kacakt?r bu iki tak?m.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBrezilya-Fransa finali bekliyorum. Bir s?rpriz ya?anmazsa 98 D?nya Kupas?'ndan tam 20 y?l sonra r?van?a ??kacakt?r bu iki tak?m.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBrezilya'n?n sabit bir kaptan? yok mu ? Her ma? farkl? biri kaptanl?k yap?yor.Bug?n de Thiago Silva kaptan olmu?
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBrezilya'n?n sabit bir kaptan? yok mu ? Her ma? farkl? biri kaptanl?k yap?yor.Bug?n de Thiago Silva kaptan olmu?
Yorum Yap
-
Aslı Kemal I??k tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterchadli'yi ?ok tuttum ben yaa.
gole bak al bizimkilere ders diye anlat bu gol?..fabri'ye courtois'y?, o?uzhan'a de bruyne'?, q7'ye meunier'i g?ster..
Yorum Yap
Yorum Yap