ma? perunun hakk?yd? cueva ile carrilo etkiliydi peru ad?na cok ka??rd?lar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
FIFA 2018 D?nya Kupas? Rusya
??k?ş
X
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2018 D?nya Kupas? + 2019 CL ?ampiyonu olamazsa Messi, Ronaldo daha ba?ar?l? bir kariyere sahip olacak buda kendisini 1 ad?m ?st?ne ??karacak Messinin.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer ma?ta penalt? oluyor ilgin?
Penalti konusundaki "penalti penalti gibi mi olmalidir yoksa disardaki faul icerde de fauldur" ikilemi VAR?la kalkar.
Pozisyon pozisyon izlendigi icin artik kucuk mudahelelere de faul vermek zorunda kalacaklar. Bu da yonetimdeki standarti degistirecek.
Mesela ben oynatan, biraz sertlige izin veren hakemleri seviyorum. Bu hakemler disarda izin verdikleri sertlige icerde izin veremeyecekler ve surekli penalti calacaklar mecburen. Cunku tek basina bakildiginda o pozisyon fauldur ama normalde sert oynatan hakem asla calmaz.
VAR belki biraz adalet getirir ama sertlik konusundaki standartin icine edecek. Bu da bana gore futbolun zevkini kaciracak.
Teknoloji sonuna kadar kullanilmali bence ama bu sekilde degil. VAR?da teknolojinin yaninda yorum da gerekiyor. Bu da sistemi uygulanmasi cok zor ve karisik hale getiriyor.
T?rkiye gibi zaten futbol oynanmayan liglerde adalet konusunda faydali olacaktir ama bu kadar tartisma olmayan, hakemlerin genel olarak daha adil oldugu liglerde VAR dezavantaj bana gore.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer ma?ta penalt? oluyor ilgin?
Penalti konusundaki "penalti penalti gibi mi olmalidir yoksa disardaki faul icerde de fauldur" ikilemi VAR?la kalkar.
Pozisyon pozisyon izlendigi icin artik kucuk mudahelelere de faul vermek zorunda kalacaklar. Bu da yonetimdeki standarti degistirecek.
Mesela ben oynatan, biraz sertlige izin veren hakemleri seviyorum. Bu hakemler disarda izin verdikleri sertlige icerde izin veremeyecekler ve surekli penalti calacaklar mecburen. Cunku tek basina bakildiginda o pozisyon fauldur ama normalde sert oynatan hakem asla calmaz.
VAR belki biraz adalet getirir ama sertlik konusundaki standartin icine edecek. Bu da bana gore futbolun zevkini kaciracak.
Teknoloji sonuna kadar kullanilmali bence ama bu sekilde degil. VAR?da teknolojinin yaninda yorum da gerekiyor. Bu da sistemi uygulanmasi cok zor ve karisik hale getiriyor.
T?rkiye gibi zaten futbol oynanmayan liglerde adalet konusunda faydali olacaktir ama bu kadar tartisma olmayan, hakemlerin genel olarak daha adil oldugu liglerde VAR dezavantaj bana gore.
Yorum Yap
-
Aynen oyle abi. Hatta ben gunumuz teknolojisiyle yardimci hakemlerin gereksiz oldugunu dusunuyorum.
Cizgi teknolojisi neden sadece kale icinde kullaniliyor ki ? Yap sahadaki butun cizgiler icin, o sekilde kullan.
Ofsayti da cozecek teknolojiye ulastigimiza eminim. Istatistikler teker teker her oyuncu icin hesaplanabiliyorsa ofsayti da belirleyecek teknolojiyi uretebilmeliler.
Artik topa, butun oyunculara, butun cizgilere ?ip mi takarlar ne yaparlar bilemiyorum ama bu kadar buyuk paralarin dondugu endustride yan hakem hatasi diye bir sey kabul edilemez benim icin.
Utopik bir sey mi soyluyorum bilmiyorum ama ben soyledigim iki seyin de gayet yapilabilir oldugunu dusunuyorum. Yeter ki yapmak istesinler.
Alanya maci benim icime cok oturdu. Sampiyonu belirlediler ve o pozisyon konusulmadi bile.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen oyle abi. Hatta ben gunumuz teknolojisiyle yardimci hakemlerin gereksiz oldugunu dusunuyorum.
Cizgi teknolojisi neden sadece kale icinde kullaniliyor ki ? Yap sahadaki butun cizgiler icin, o sekilde kullan.
Ofsayti da cozecek teknolojiye ulastigimiza eminim. Istatistikler teker teker her oyuncu icin hesaplanabiliyorsa ofsayti da belirleyecek teknolojiyi uretebilmeliler.
Artik topa, butun oyunculara, butun cizgilere ?ip mi takarlar ne yaparlar bilemiyorum ama bu kadar buyuk paralarin dondugu endustride yan hakem hatasi diye bir sey kabul edilemez benim icin.
Utopik bir sey mi soyluyorum bilmiyorum ama ben soyledigim iki seyin de gayet yapilabilir oldugunu dusunuyorum. Yeter ki yapmak istesinler.
Alanya maci benim icime cok oturdu. Sampiyonu belirlediler ve o pozisyon konusulmadi bile.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Penalt? muhabbetine kat?lm?yorum. ?zellikle futbol oynamaya ?al??an tak?mlara avantaj sa?layacak mis gibi uygulama.
Her sene en az 6-7 p6m?z yeniliyor. Q7 Babel O?uzhan. Hepsini hat?rl?yoruzdur pozisyonlar?n. Beyinsiz defans oyuncular?na kar?? VAR sistemi gayet g?zel. Yapmayacaks?n karde?im 10 kusurlu hareketi.
Yorum Yap
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi 32 Ronaldo 28 kupa. Ama Ronaldo ?ampiyonlar ligini 5 kez alm?? Messi 4 kez. Portekiz ile 1 Kupa alm?? Messi Arjantin ile hi? alamam??. Buda i?leri lehine ?ekiyor.
Yorum Yap
Yorum Yap