Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ziraat T?rkiye Kupas? 2017-2018
??k?ş
X
-
Sen ciddi misin abi?Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1+1 ceza diye bir?ey duydunuzmu hi?
Yorum Yap
-
?yle hissediyorum.yar?n a??klanmas? laz?mAslı Eren Gokhan Ak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSen ciddi misin abi?Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1+1 ceza diye bir?ey duydunuzmu hi?
Yorum Yap
-
gs'nin elenece?ini hi? beklemiyordum, s?per oldu bu. Moral bozuklu?u lige de yans?r in?allah. Hele bir de Alanya ve bize kar?? 2 ma? ?st ?ste puan kaybederlerse ligde de saf d??? kal?rlar. O zaman da, Akhisar kupan?n r?van??nda gs'ye verirse versin ma??, fark etmez. Zaten o ma?? kaybederlerse onlar s?k?nt?ya d??er. Ligde kalma m?cadelesi veren kendileri sonu?ta.
Yorum Yap
-
Yar?n bizim mactada ?lker Ya?c?o?lu ile Turgay Demir yorumcu olur birbirlerine sevgi kelebekleri g?nderirlerAslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterl.t?zemen ne b?yle ya ?akam?.? ?s tvmi amk gazetesi buras?...
Yorum Yap
-
Akhisar gs ma??na potaya yak?n girerse mecbur oynayacaklar gsye kar??Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbence hi? iyi olmad? bu. akhisar elenseydi lige as?lsayd?. ?imdi gs daha ciddiye alacak akhisar? ligte
Yorum Yap
-
akhisar bu hafta ve haftaya kazanamas?nda goruruz bakal?m gs mac?nda yatabiliyor mu
bu i?in sakas? yok konya 2 haftada 3 veya 4 puan toplarsa gencler alanya ve osmanl? 1 er 2 ?er puan al?rsa akhisar evinde gs yi yener bile ben gercekten fb ve ibb nin sampiyonluk sans?n? gs den fazla goruyorum gs nin tak?lacag? en az 2 mac var
Yorum Yap
-
Akhisar bu hafta kazan?rsa baya rahatlar ama o da varAslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisar bu hafta ve haftaya kazanamas?nda goruruz bakal?m gs mac?nda yatabiliyor mu
bu i?in sakas? yok konya 2 haftada 3 veya 4 puan toplarsa gencler alanya ve osmanl? 1 er 2 ?er puan al?rsa akhisar evinde gs yi yener bile ben gercekten fb ve ibb nin sampiyonluk sans?n? gs den fazla goruyorum gs nin tak?lacag? en az 2 mac var
Yorum Yap
-
o yuzden kazanmamas? laz?mAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkhisar bu hafta kazan?rsa baya rahatlar ama o da varAslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisar bu hafta ve haftaya kazanamas?nda goruruz bakal?m gs mac?nda yatabiliyor mu
ama buraya yaz?yorum gs sampiyon olamayacak 4. bitirirse ligi sas?rmam , biz kalan maclar?m?z? kazan?rsak sampiyon biz olacag?z bence fb nin sans? bunlardan fazla ,
hele su fatosun pfdk l?k oldugu haberi dogruysa 2/3 mac ceza c?karsa da??l?rlar
Yorum Yap
Yorum Yap