gs'nin elenece?ini hi? beklemiyordum, s?per oldu bu. Moral bozuklu?u lige de yans?r in?allah. Hele bir de Alanya ve bize kar?? 2 ma? ?st ?ste puan kaybederlerse ligde de saf d??? kal?rlar. O zaman da, Akhisar kupan?n r?van??nda gs'ye verirse versin ma??, fark etmez. Zaten o ma?? kaybederlerse onlar s?k?nt?ya d??er. Ligde kalma m?cadelesi veren kendileri sonu?ta.
akhisar bu hafta ve haftaya kazanamas?nda goruruz bakal?m gs mac?nda yatabiliyor mu
bu i?in sakas? yok konya 2 haftada 3 veya 4 puan toplarsa gencler alanya ve osmanl? 1 er 2 ?er puan al?rsa akhisar evinde gs yi yener bile ben gercekten fb ve ibb nin sampiyonluk sans?n? gs den fazla goruyorum gs nin tak?lacag? en az 2 mac var
Aslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
akhisar bu hafta ve haftaya kazanamas?nda goruruz bakal?m gs mac?nda yatabiliyor mu
bu i?in sakas? yok konya 2 haftada 3 veya 4 puan toplarsa gencler alanya ve osmanl? 1 er 2 ?er puan al?rsa akhisar evinde gs yi yener bile ben gercekten fb ve ibb nin sampiyonluk sans?n? gs den fazla goruyorum gs nin tak?lacag? en az 2 mac var
Akhisar bu hafta kazan?rsa baya rahatlar ama o da var
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Akhisar bu hafta kazan?rsa baya rahatlar ama o da var
o yuzden kazanmamas? laz?m ama buraya yaz?yorum gs sampiyon olamayacak 4. bitirirse ligi sas?rmam , biz kalan maclar?m?z? kazan?rsak sampiyon biz olacag?z bence fb nin sans? bunlardan fazla ,
hele su fatosun pfdk l?k oldugu haberi dogruysa 2/3 mac ceza c?karsa da??l?rlar
Yorum Yap