Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ziraat T?rkiye Kupas? 2017-2018
??k?ş
X
-
Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1+1 ceza diye bir?ey duydunuzmu hi?
Yorum Yap
-
Aslı Eren Gokhan Ak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1+1 ceza diye bir?ey duydunuzmu hi?
Yorum Yap
-
gs'nin elenece?ini hi? beklemiyordum, s?per oldu bu. Moral bozuklu?u lige de yans?r in?allah. Hele bir de Alanya ve bize kar?? 2 ma? ?st ?ste puan kaybederlerse ligde de saf d??? kal?rlar. O zaman da, Akhisar kupan?n r?van??nda gs'ye verirse versin ma??, fark etmez. Zaten o ma?? kaybederlerse onlar s?k?nt?ya d??er. Ligde kalma m?cadelesi veren kendileri sonu?ta.
Yorum Yap
-
Aslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterl.t?zemen ne b?yle ya ?akam?.? ?s tvmi amk gazetesi buras?...
Yorum Yap
-
Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbence hi? iyi olmad? bu. akhisar elenseydi lige as?lsayd?. ?imdi gs daha ciddiye alacak akhisar? ligte
Yorum Yap
-
akhisar bu hafta ve haftaya kazanamas?nda goruruz bakal?m gs mac?nda yatabiliyor mu
bu i?in sakas? yok konya 2 haftada 3 veya 4 puan toplarsa gencler alanya ve osmanl? 1 er 2 ?er puan al?rsa akhisar evinde gs yi yener bile ben gercekten fb ve ibb nin sampiyonluk sans?n? gs den fazla goruyorum gs nin tak?lacag? en az 2 mac var
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisar bu hafta ve haftaya kazanamas?nda goruruz bakal?m gs mac?nda yatabiliyor mu
bu i?in sakas? yok konya 2 haftada 3 veya 4 puan toplarsa gencler alanya ve osmanl? 1 er 2 ?er puan al?rsa akhisar evinde gs yi yener bile ben gercekten fb ve ibb nin sampiyonluk sans?n? gs den fazla goruyorum gs nin tak?lacag? en az 2 mac var
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisar bu hafta ve haftaya kazanamas?nda goruruz bakal?m gs mac?nda yatabiliyor mu
hele su fatosun pfdk l?k oldugu haberi dogruysa 2/3 mac ceza c?karsa da??l?rlar
Yorum Yap
Yorum Yap