Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
O kadar da ?lmedik Fatih. Adam trib?ne d?n?p k?pekler diyor. Ha bana g?re iyi diyor hakl? diyor kendi s?r?s?. Gelgelelim bu adama hakl? diyen trib?nc? Be?ikta? evlatlar? ?zer beni.
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
Yanlis anlasilmiyim dedigin herseye katiliyorum abi fakat kulup basma olayinin olacagini pek sanmiyorum. 2008 senesindeydi sanirim, sivas macindan sonra numarali tribun satilmis diye bagirdiginda da hic birsey olmamisti. Ayni sekilde Denizli macinda Demiroren'in adam tutup buyuk olaylara sebebiyet verilmesinde de. Benim hatirlamadigim senin bildigin daha nice seyler vardir son 10 sene icinde.. Sadece gorusum bu sekilde yanlis anlasilmak istemem dedigim gibi
Nas?l helal olsun dersiniz anlamak m?mk?n de?il. O zaman ?apkay? ?n?n?ze koyun yitip giden onca top?ular?m?z?n ismini defalarca hayk?rd???m?z g?nlere geri d?n?n? Onlar gibi oynay?n dedi?imiz zamanlar? hat?rlay?n. Kesinlikle yap?lmamas? gereken bir tepkiydi ve b?yle bir ba?kan olmaz olsun.
Aziz y?ld?r?m?n psikolojik tedaviye ihtiyac? vard?r ve ayr?ca misyonunu fazlas?yla tamamlam??t?r.
kendisinden hi? ho?lanmamakla beraber son derece do?ru bir tepkiyi usluben yanl?? verdi?ini d???n?yorum.
ama kesinlikle hakl? tepki
aram?zda gfbnin "paral? k?pekler" oldu?unu bilmeyen var m??
aynen ?yleler. paral? k?pekler! Seba'ya k?f?r etmeyi kendine hak g?ren paral? k?pekler hem de!
Yorum Yap