Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Aziz Y?ld?r?m ??ld?rd?; "Paral? K?pekler"
??k?ş
X
-
Alex diye ba??r?yor trib?n adam paral? k?pekler diyor. Allaha?k?na bu mudur verece?i tepki . Quaresma diye ba??racak Fikret orman paral? k?pekler diyecek kl?p binas?n? yakmazsa bu taraftar ba?ka bir ?ey demiyorum. ?u mafya bozuntusu adi ?erefsize bu konuda hak vermeyi b?rak surat?na s?as?m geldi arkada?. Kald? ki o grubu y?llarca sen beslemedin mi ?
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Yasin ?zt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterZamani da parayi kendi verdigi icin parali kopek oldugunu herkesten iyi biliyordur
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBirini and?r?yor bu herif bana
?slup,tarz felan hep ayn? jargon...En son düzenleyen Kenan Yukseler; 12-05-2014, 02:19.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlex diye ba??r?yor trib?n adam paral? k?pekler diyor. Allaha?k?na bu mudur verece?i tepki . Quaresma diye ba??racak Fikret orman paral? k?pekler diyecek kl?p binas?n? yakmazsa bu taraftar ba?ka bir ?ey demiyorum. ?u mafya bozuntusu adi ?erefsize bu konuda hak vermeyi b?rak surat?na s?as?m geldi arkada?. Kald? ki o grubu y?llarca sen beslemedin mi ?
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap