Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

NBA 2017-2018 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Curry olmasa da GSW raad kazan?r dendi. Okurken g?zlerime inanamam??t?m.

5 ak?am ?nce Curry var-Durant yok GSW deplasmanda 15 say? takt? Clippers'a
    D?n ak?am Curry yok-Durant var GSW evinde 20 say? fark yedi Clippers'tan..
    Bunun o yok bu varla alakas? yok ma?a verilen ?nemle alakas? var. Curry'nin olmad??? ne ma?lar? kazand? Gsw. Clippers'a m? o olmad? diye yenildi?

Hakl?s?n karde?im 5 ak?am ?nce ?ampiyonluk ma??yd?, d?n ak?amki haz?rl?k

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı

Bunun o yok bu varla alakas? yok ma?a verilen ?nemle alakas? var. Curry'nin olmad??? ne ma?lar? kazand? Gsw. Clippers'a m? o olmad? diye yenildi?

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Ko?um Curry sadece ?ut sokmuyor [emoji38]
    Arada iki de penetre yap?yor do?rudur abi [emoji3]

Ben cidden Westbrook, CP'yi falan daha ?nde g?r?yorum daha seyir zevki veren kaliteler bunlar bence abi.
    Westbrook tart???l?r da CP ne yahu.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Ko?um Curry sadece ?ut sokmuyor [emoji38]
    Arada iki de penetre yap?yor do?rudur abi [emoji3]

Ben cidden Westbrook, CP'yi falan daha ?nde g?r?yorum daha seyir zevki veren kaliteler bunlar bence abi.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Ko?um Curry sadece ?ut sokmuyor

Bir yorum yaz:

• Talha Taşkın
    yanıtladı
    Yukar?da Arda abi var o habire sata??r krala. LeBron'u Jordan'la k?yaslar?m bi, Curry gibilerle k?yaslamam ki Curry'den bu y?zden nefret edeyim ben bu adam?n abart?ld???n? d???nd???mden ve inan?lmaz itici jest mimiklerinden dolay? sevmiyorum. Yoksa LeBron nere Curry nere.
    bu inan?lmaz itici jest ve mimiklerinden dolay? adam? tarihin en sempatik oyuncusu olarak g?sterenler var abi. ama bende nefret ediyorum o alayc? jest ve mimiklerden.

?zellikle ?u olay.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Yukar?da Arda abi var o habire sata??r krala. LeBron'u Jordan'la k?yaslar?m bi, Curry gibilerle k?yaslamam ki Curry'den bu y?zden nefret edeyim ben bu adam?n abart?ld???n? d???nd???mden ve inan?lmaz itici jest mimiklerinden dolay? sevmiyorum. Yoksa LeBron nere Curry nere.

Bir yorum yaz:

• Çetin Karademiroğlu
    yanıtladı
    Jordan severler Kobe'yi sevmezdi ??nk? Jordan ile k?yaslan?rd? Kobe. Sonra Lebron geldi yine Jordan severler sevmedi. Kobe sevenler ayr? bir uyuz oldu. Lebron ya?land?k?a daha komple bir oyuncu oldu ve herkesin takdirini kazand?. Bu kez de Curry ??kt? Lebron severler adamdan nefret ediyor Bunlara hi? gerek olmadan keyfini ??kard?n bence beyler. Basketbolu izlemek ile oynamak aras?ndaki fark deh?et. Amat?r oyuncu g?z?yle bakt???m zaman en zor i?leri en basit gibi g?steren en ayk?r? oyuncu tart??mas?z James Harden. Fakat tak?m?ma al?r m?y?m almam Curry'siz GSW malzemesiz pizza demi?ti birisi ama hat?rlam?yorum ger?ekten ?yle.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    NBA otoriteleri iyi ki buralar? okumuyor, adamlar?n dengesi bozulurdu herhalde.
    Curry olmadan GSW yine ?ampiyon olurmu?, anl?yorum..

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Ek olarak Kaan Kural s?rekli ''En iyisi ...'' demeyi sever ona pek tak?lmay?n.

Erman Kunter d?nemi ald???m?z Dasic i?in avrupan?n en iyi 4 ? olacak dedi [emoji3] herifi nas?l kovaca??m?z? bilemedik. Bir?ok ?aylak nba oyuncusu i?in de en iyisi olacak, en iyisi bu i?te gibilerinden c?mleleri var ama %90 ? karavana. Curry ?ok ?st d?zey bi ?ut?r belki de en iyisi tarihin ama tarihin en iyi guardlar? desek ilk 20 ye girece?ini bile d???nm?yorum.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    ?ut?rl???ne en ufak laf eden yok. Genetik zaten ?ut?rl???. Korver muammelesi yapm?yoruz adama ama o kadar iyi bi ?ut?r ve arada klas penetreler yapan bi guard bu kadar. Yukar?da yazd?klar?m?n hepsini ise buna da ekliyorum. Curry'yi ??kar GSW yine ?ampiyon olur, LeBron'u ??kar play off zor g?r?r belki g?remez. O y?zden kime balon diyece?imizi kime demeyece?imizi bilelim

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Ben Ray Allen'? da Reggie Miller'? da canl? izledim. Curry kadar rahat ?ut sokan?n? g?rmedim. Bo? muhabbete gerek yok..

Bir yorum yaz:

• Çetin Karademiroğlu
    yanıtladı
    Curry'den nefret ediyorum valla bu kadar abart?lm?? bi oyuncu yok, onsuzken de tak?m ligin en iyisi.

S?perstar olarak an?lan ki?i ??kard???da tak?m hala ?ok iyiyse o ki?i abart?lm?? bi y?ld?zdan ?tesi de?il benim nazar?mda. B?y?k y?ld?zalar tak?mlar?n?n her?eyidir. Onlar? ??kard???n?zda tak?m diye bir?ey kalmaz, savrulur giderler. Bu ligin de bi tane b?y?k y?ld?z? var kabul edene de etmeyene de Curry dedi?imiz c?l?z velet final kar??la?malar?n?n t?m?nde ezilen b?rak?n Klay,Green,Durant ??l?s?n? tak?m?n sixth mani Iguadala kadar bile ?ne ??kamayan, makine gibi tak?mda hem de ezilen bi so?uk nevale kendileri.
    E?er Kaan Kural'a biraz sayg?n var ise Curry'e b?yle s?ylemezsin dostum adam ?imdiden tarihin en iyi ?ut?r? ilan etti ki haks?z say?lmaz

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Curry'den nefret ediyorum valla bu kadar abart?lm?? bi oyuncu yok, onsuzken de tak?m ligin en iyisi.

S?perstar olarak an?lan ki?i ??kard???da tak?m hala ?ok iyiyse o ki?i abart?lm?? bi y?ld?zdan ?tesi de?il benim nazar?mda. B?y?k y?ld?zalar tak?mlar?n?n her?eyidir. Onlar? ??kard???n?zda tak?m diye bir?ey kalmaz, savrulur giderler. Bu ligin de bi tane b?y?k y?ld?z? var kabul edene de etmeyene de Curry dedi?imiz c?l?z velet final kar??la?malar?n?n t?m?nde ezilen b?rak?n Klay,Green,Durant ??l?s?n? tak?m?n sixth mani Iguadala kadar bile ?ne ??kamayan, makine gibi tak?mda hem de ezilen bi so?uk nevale kendileri.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X