Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

NBA 2017-2018 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Cleveland m? favori abi
    Boston favori mi yok art?k le bron james
    Ben anlam?yorum pek; ama bir tarafta sezon ba?? planlamas?n? ?zerine kurmu? oldu?u iki star?n? kaybetmi? ve playofflara tamamen farkl? bir strateji ile girmek durumunda kalm??, kadrosundaki en iyi ?? oyuncunun birinin ilk senesinde; di?erinin ikinci senesinde; sonuncusunun da savunma ?zellikli Horford oldu?u Boston; di?er tarafta Kevin Love gibi g?n?nde oldu?unda 30-20 yapabilen bir s?per stara liderlik eden tarihin en iyi oyuncusuna sahip Cavs.. Bence denklem ?ok basit [emoji38]
    Hakl?s?n abi

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Cleveland m? favori abi
    Ben anlam?yorum pek; ama bir tarafta sezon ba?? planlamas?n? ?zerine kurmu? oldu?u iki star?n? kaybetmi? ve playofflara tamamen farkl? bir strateji ile girmek durumunda kalm??, kadrosundaki en iyi ?? oyuncunun birinin ilk senesinde; di?erinin ikinci senesinde; sonuncusunun da savunma ?zellikli Horford oldu?u Boston; di?er tarafta Kevin Love gibi g?n?nde oldu?unda 30-20 yapabilen bir s?per stara liderlik eden tarihin en iyi oyuncusuna sahip Cavs.. Bence denklem ?ok basit

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Cleveland m? favori abi

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    2,5 saat sonra ilk finalistin belli olaca?? ma? ba?l?yor. Boston net favori, umar?m LeBron Boston'a y?llard?r uygulad??? tarifeyi yine uygular. Mo,West,Varejao'lu d?nemden bile daha k?t? bi tak?ma sahipler ama yine de bir umut bekliyor insan i?te.

Bir yorum yaz:

• Ismail Gorkem Saydam
    yanıtladı
    Go celtics
    Go Morris..

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    GSW kazand??? ?? ma?ta da 15 alt? top kayb?nda kald?. Kaybetti?i ?? ma?ta da ?st?ne ??kt?.
    Houston son ma? ritim bulmalar?n? engellemeli. Ritim bulamay?nca sap?t?yorlar ve top kay?plar? ba?l?yor.
    Bunun i?in de Houston'un periyod ba??nda max. 3-4 dakika oyun ritminden uzakla?ma opsiyonu var.
    Bunu 3 kez ba?ard?lar, son ma? da ba?arabilirler..

Bir yorum yaz:

• Talha Taşkın
    yanıtladı
    Aslı G?ktu? Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Gsw tarihin en patlay?c? tak?m? olabilir. 2 dkda 10 say?dan gelip ?ne ge?ebileceklerini herkes biliyor art?k. 7. ma?? umar?m Houston kazan?r da art?k bunlar ?ampiyon olmaz.
    Olur da finale ??karsa kral, houstona kar?? bir ?ans? olabilir diye houston istiyorum rakip olarak

SM-A710F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    houston'a kar?? da bi ?ans? olamaz abi ben de durant y?lan?n?n alt?nda ezili?ini g?rmek istemedi?im i?in istiyorum houston'u.

Bir yorum yaz:

• G?ktu? Durmaz
    yanıtladı
    Gsw tarihin en patlay?c? tak?m? olabilir. 2 dkda 10 say?dan gelip ?ne ge?ebileceklerini herkes biliyor art?k. 7. ma?? umar?m Houston kazan?r da art?k bunlar ?ampiyon olmaz.
    Olur da finale ??karsa kral, houstona kar?? bir ?ans? olabilir diye houston istiyorum rakip olarak

SM-A710F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    Gsw 7. Maci alir bence. Nba in hem en iyi hucum hemde en iyi savunma takimi. Yeterki kafaya koysunlar. Bazen mala bagliyorlar yoksa su seri coktan bitmisti.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Köse
    yanıtladı
    sadece ilk periyotta 39 say? atan Houston son periyotta 9 say? atabildi

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    ?kinci yar? sahadan sildi resmen GSW
    Yine de Paul sa?l?kl? d?nebilirse son ma?? Houston alacakt?r..

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    GSW'den m?thi? bir ???nc? ?eyrek yine. 17 say?dan gelip ?ne f?rlad?lar..

Bir yorum yaz:

• Gokay Gokdogan
    yanıtladı
    LeBron playofflarda tak?m?n? tek ba??na ta??d?. 34 say? , 9 rb , 8 ast ile oynuyor adam... ?zellikle indiana serisini tek ba??na ge?ti resmen. ?ndiana serisini tamamen 1 vs 5 olarak oynad?lar ... LeBron yerine o tak?ma durant curry harden hangi s?perstar? koyarsan?z koyun b?rak?n ilk 4'e playofflara bile kalamazd? ... Adam o tak?m? finale ta??d? bunu herkes kabul ediyor sizde kabul edin bence

Bu arada halil'in s?yledi?i do?ru ?zellikle son zamanlarda nba yorumcular? aras?nda LeBron biraz daha ?n plana ??karmaya ba?land?.

?rn : Ge?ti?imiz g?nlerde LeBron James'in Michael Jordan'dan daha iyi oldu?unu s?yleyen Jay Williams: "1v1 oynanacak bir ma?ta LeBron James'in Michael Jordan'? domine edemeyece?ini bana s?yleyemezsiniz" ESPN'de yay?n yapan eski basketbolcu Jay Williams: "Hayat?m boyunca Michael Jordan'? izledim. Hatta ona kar?? oynad?m. LeBron James, ondan daha iyi"

Ge?enlerde pippen de ayn?s?n? s?yledi. Mesela basketbolun her zaman i?inde olan kaan kural son programlar?nda art?k lebron'un jordan ile basketbol olarak de?il hikaye olarak k?yaslanmaya ba?land???n? , ?n?m?zdeki sezon gidece?i tak?mda yarataca?? etki ile kendisinin konumunu belirleyece?ini s?yledi. Jordan 6-7 sezonluk bir seri , lebron ise makine gibi 15 sezondur ayn? performans? sergiliyor ve s?reklilik yakalad? dedi.

Tabiki bu oyun zevki yada g?r?? a??s? olarak farkl?l?k kazanabilir ama LeBron'un tarihin en iyi 2 basket?isinden biri oldu?u , en iyisinin ise t?m d?nya taraf?ndan ?uanda tart???ld??? ger?e?ini de?i?tirmez. Mesele istatistik ise lebron bir?ok istatistikte jordan'dan daha iyi ortalamaya sahip oldu , mesele y?z?k ise at?yorum jim loscutoff'un y?z??? jordan'dan daha fazla o zaman o daha m? iyi oluyor ... Ve sorunu y?z?k ??zecekse LeBron seneye at?yorum houston'a gider harden ve cp ile 2 y?z?k daha al?r hadi buyrun der ...

Neyse en az?ndan bizden sonraki gelecek nesil i?in bi lebron james vard? 15-20 sene kesintisiz makina gibi tak?r tak?r oynad? diyebilece?iz. Kimin daha iyi oldu?unuda nba otoriteleri belirleyecektir zaten

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X