Messi'nin ellerinde y?kselsin be.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Aslı Aytac Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma? uzatmaya gidecek hissi var.
Yorum Yap
-
Aslı Necdet El?i tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?mer ?r?nd?l final ma??na kalam?yormu?, g?zel ma? olacak
Bu arada ma? 23:00 'de de?il 22:00 'de oynanacak bilginize.
Yorum Yap
-
Teravih nedeniyle ma??n ilk yar?m saati ile son 15 dks?n? felan izleyebilece?im. Turnuva ba?lamadan ?nce Arjantin'e oy vermi?tim. Ama daha sonra oynad?klar? fitbol beni tatmin etmedi?i i?in ibreyi Almanya'ya ?evirmi?tim. Gel g?rki iki tak?m?m da finale ??kt?lar. B?y?k ikilem i?indeyim ne yapsam bilmiyorum yani
Yorum Yap
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGariban kalm?? bu ba?l?k
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTeravih nedeniyle ma??n ilk yar?m saati ile son 15 dks?n? felan izleyebilece?im. Turnuva ba?lamadan ?nce Arjantin'e oy vermi?tim. Ama daha sonra oynad?klar? fitbol beni tatmin etmedi?i i?in ibreyi Almanya'ya ?evirmi?tim. Gel g?rki iki tak?m?m da finale ??kt?lar. B?y?k ikilem i?indeyim ne yapsam bilmiyorum yani
Yorum Yap
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa o arada 8-10 tane atarsa Almanya
Yorum Yap
Yorum Yap