Messi'nin ellerinde y?kselsin be.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Arjantin hollanda ma??n?n b?yle olaca?? belliydi zaten s?ylemi?tim uzatmaya gidece?ini.Aslı Aytac Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma? uzatmaya gidecek hissi var.
Yorum Yap
-
bu k?t? haber oldu. ben seviyorum ?mer ?r?nd?l'?. ayr? bir zevk kat?yor ma?lara benceAslı Necdet El?i tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?mer ?r?nd?l final ma??na kalam?yormu?, g?zel ma? olacak
Bu arada ma? 23:00 'de de?il 22:00 'de oynanacak bilginize.
Yorum Yap
-
Teravih nedeniyle ma??n ilk yar?m saati ile son 15 dks?n? felan izleyebilece?im. Turnuva ba?lamadan ?nce Arjantin'e oy vermi?tim. Ama daha sonra oynad?klar? fitbol beni tatmin etmedi?i i?in ibreyi Almanya'ya ?evirmi?tim. Gel g?rki iki tak?m?m da finale ??kt?lar. B?y?k ikilem i?indeyim ne yapsam bilmiyorum yani

Yorum Yap
-
bende sevab?na yazm??t?m zaten yorumuAslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGariban kalm?? bu ba?l?k
Yorum Yap
-
Ya o arada 8-10 tane atarsa AlmanyaAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTeravih nedeniyle ma??n ilk yar?m saati ile son 15 dks?n? felan izleyebilece?im. Turnuva ba?lamadan ?nce Arjantin'e oy vermi?tim. Ama daha sonra oynad?klar? fitbol beni tatmin etmedi?i i?in ibreyi Almanya'ya ?evirmi?tim. Gel g?rki iki tak?m?m da finale ??kt?lar. B?y?k ikilem i?indeyim ne yapsam bilmiyorum yani

Yorum Yap
-
?yle deme ya zaten ge?en ma?taki ilk 5 gol? ben teravihdeyken atm??larAslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa o arada 8-10 tane atarsa Almanya
Yorum Yap
final ma?? i?in pek s?ylenmez asl?nda, dengeli oyun rakibi tartan oyun yap?s? beklenir ama... bence almanya handikap? koyar, ge?er.

Yorum Yap